Sokol1986 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Witam jestem w trakcie wymiany zawieszenia poki co zakupilem komplet amoro kayaba excel g gazowe z odbojami i oslonami do tego chce zalozyc sprezyny sportowe delikatnie obnizajace auto 35 mm i 40mm myslalem o tych z dolnej polki tzn Fk automotive badz MTS mozecie mi jakies polecic w przystepnej cenie albo cos powiedziec mozecie o tych tu wymieniomnych ktore lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 sporo się o tym naczytałem jakiś czas temu i... wychodzi, że jeden wuj... MTS i TaT są najczęściej kupowane i chwalone ... a powitania dalej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nogus Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Mój kumpel założył springi MTS do astry GSi , muszę przyznać , że jest bardzo niezadowolony generalnie auto pływa i takie tam. sam sie zastanawiałem nad kupnem MTS ale odpuszczam. Lepiej jakieś eibach lub H&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 a co maja sprezyny do "plywania" auta pewnie ma sworznie z przebiegiem takim jak samochod i zberznosc sie nastawia zaleznie od sily wiatru wlozyl twarde springi i wyszlo... albo zalozyl sportowe springi pod zwykle amorki... i amorki poplynely :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 albo zalozyl sportowe springi pod zwykle amorki... i amorki poplynely Genau, genau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja bym polecal K.A.W albo H&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi