bullit87 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam i wyjasniam o co mi chodzi... Moje autko bardzo ciezko odpalalo i chcialem sprawdzic czemu... Ktos poradzil mi zebym sprawdzil pompke paliwowa i okazalo sie ze owa pompka umieszczona w zbiorniku nie dziala... Wiec jak to jest mozliwe ze pompka umieszczona w zbiorniku nie dziala a po dluuugim kreceniu rozrusznikiem autko odpalalo i normalnie pracowalo... PS czy pompa w E34 bedzie pasowala do E30 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAROS Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 ta pompa w zbiorniku jest tylko pomocnicza. musiałes długo krecic bo pompa wtryskowa musiała zaciągnac rope która sie cofneła w układzie paliwowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 pompa ta w zbiorniku podaje rope na start silnika potem ją odłącza ,i pompa wtryskowa sama ciągnie już:)dlatego jak długo pokręcisz to załapie sam:)!!! najpierw sprawdz czy dochodzi prąd do kostki przy pompie w zbiorniku, przy przekręconym kluczyku (włączonym zapłonie)!!! jak dochodzi to pompka do wymiany !!jeśli nie to wina leży w elektryce która steruje ową pompka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullit87 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Panowie wszystko ok gdyby w zbiorniku byla pompka... ale jej nie ma jest tylko plywak.... nic wiecej tam nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 a zobacz czy nie ma tam miejsca na nią!! tzn czy w zbiorniku widac jakkby czegoś brakowało!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Dyziu, ale Ty dowcipny jesteś a jak kolega ma zobaczyć w zbiorniku? rozpruć ma ten zbiornik? oj Dyziu:) dowcipny jesteś:2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 aj tam pompa powinna być przy pływaku!!!! a dostęp powinien być od góry zbiornika!!! jak pływak wyciągnął to się pytam czy czegoś nie brakuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 A, to teraz będę wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 To będzie widać z góry. W końcu jeżeli pompka była to muszą iść tam jakieś przewody, jakaś luźna wtyczka albo coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 pompka wyglada tak i jak nie wyszla razem z plywakiem to pewnie znajduje sie po przeciwnej stronie baku http://allegro.pl/bmw-e30-324-d-2-4-diesel-pompa-paliwa-i1754651335.html musi tam byc,nie mozliwe ze pod deklem znajdowal sie swobodnie opadający wezyk zasysajacy paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullit87 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Ha I JA COSIK TAKIEGO MAM I SA TAM DWA WEZYKI I JEST KOSTKA I JEST WSIO ALE POMPKI TAM NIE MA ZADNEJ... wIEM BO TO ROZEBRALEM W MAK (SKLADALEM 2 GODZINKI ALE DZIALA) JEST TAM TYLKO PLYWACZEK... AHA I JA Z GOSCIEM KTORY TO SPRZEDAJE IDE O ZAKLAD ZE W SRODKU TEJ RURKI NIE MA ZADNEGO MECHNIZMY PAPUJACEGO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi