imilo Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam koledzy zostaje zmuszony sprzedać swoje auto ponieważ spodziewamy się z moją dziewczyną dziecka i pilnie muszę wziąć ślub potrzebuje pieniędzy. Wszystkie wiadomości o aucie w dziale buma design: http://www.maxbimmer.pl/threads/11248-imilo-Moja-E39-530d-silver?highlight=imilo W samochodzie jest nowy silnik wcześniejszy poległ w kałuży problem był opisany na forum naprawy w samochodzie były dokonywane u Krzyśka Majewskiego z Brzegu W aucie do wymiany jest albo czujnik położenia wałka albo wału auto nie startuje tak jak trzeba z niskich obrotów wymieniłem przepływke ale to nie ona za tym stoi dodatkowo do wymiany jest pompka paliwa w zbiorniku ponieważ jak jest poniżej 15 litrów auto zachowuje się tak jak by go nie było. Cena jaka mnie interesuje to 14 tyś wszelkie dodatkowe info pod nr tel 691-999-885 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Gratulacje że będziesz tatą! No i szkoda, że ten kraj nie pozwala być tatą i mieć swoje ukochane auto zarazem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 21 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Trzeba będzie się przesiąść na e34 bo tańsze no i chyba touringa bo na przyszłość się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 jak bedziesz szukal,to znam jednego turasa:)ładna ta Twoja,i moznaby pomyslec nad zamianą,ale to diesel;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 jak bedziesz szukal,to znam jednego turasa:)ładna ta Twoja,i moznaby pomyslec nad zamianą,ale to diesel;/ Wilkov na chwile obecną interesuje mnie tylko sprzedaż bo potrzebuje jeszcze trochę funduszy do weselicha bo im bliżej tym wesele coraz droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 rozumiem:)kiedy orszak robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 11 luty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 bliziutko:)Pwalentynek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) http://allegro.pl/show_item.php?item=1994917549 Oferta do kosza auto sprzedane !!! Edytowane 16 Grudnia 2011 przez imilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi