Gość Mordulec Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak w temacie , jakby ktoś leciał jakimś busem na tej trasie w przeciągu najbliższych 10-12 dni to proszę o info , miałbym do przewiezienia fotele do E32/E34 :drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Transport Spedycja Logistyka Poszukaj, a jak nie bedzie to zarzuc ogloszenie o wolnym ladunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 jak mi znajdziesz fotele do e46,to jutro zabieram i na piątek ci przywiozę:mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 jak tylko fotele przod,to zlozę kanapę i po Nowym roku Ci moge podrzucic.z Legnicy mam niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 mord musisz przestać pisać skrótami :4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 (edytowane) jak tylko fotele przod,to zlozę kanapę i po Nowym roku Ci moge podrzucic.z Legnicy mam niedaleko Sorki trochę w błąd wprowadziłem , kombiak to będzie mało , bo mam do przewiezienia 2x wnętrze do E34/E32 więc w sumie 4 przednie fotele + 2x tylne Edytowane 30 Grudnia 2011 przez Mordulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 nie doceniasz e34;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 i jak z transportem załatwiłeś ?? bo zbliża się koniec tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Dobra temat nieaktualny , Dzięki dla Wilkov'a za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 spoko:)zabawane to nawet bylo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi