rush Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 BMW 328, 1999r., 2800cm3, 193 KM - otomoto.pl BMW E46 328 benzyna 99r. Okazja (2097240580) - motoAllegro BMW 328 *193PS*XENON*SKÓRA*SZYBER*18'', 2000r., 2800cm3, 193 KM - otomoto.pl chlopaki wypowiedzcie sie na podstawie ogloszen co myslicie o tych furkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 Pierwszą bym chyba sobie odpuścił , druga w miarę , ale najbardziej zastanowił bym się nad trzecią , ponieważ ,wszystkie prawie golasy , jak kupisz zacznie się modzenie , w ostatniej przynajmniej masz Xenonm , a to już kilka stówek do przodu , oczywiście zoztaje jeszcze stan blach do wglądu i kondycha serduch :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 a ja wlasnie odpscilbym sobie druga- jakas tajemnicza mi sie wydaje. nic o niej nie napisal a samo wypozazenia niczego jeszcze nie mowi... na drugim miejscu bylaby pierwsza a najbardziej zainteresowalbym sie ta trzecia. co prawda swiezo przytargana z niemcowni ale mozliwe ze warta zachodu. ma pierwszy rzut oka wyglada ok ale nic nie zastapi ogledzin na zywca... swoja droga (jesli szukasz dla siebie) to co nie kupisz to po paru miechach i tak nie bedzie mialo nic wspolnego ze stanem z przed zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2012 dla dobrego kumpla szukam, jak sprzedam kiedys moja kupe to tylko dla 330Ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi