Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem zapytać co sądzicie o tym aucie :

Aukcjoner.pl - darmowe galerie zdjęć na aukcje

2002 rok, klimatronic, Xenon z poziomowaniem ( nie wiem czy zwykły czy Bi ) , kolor czarny nie metalic, el szyby przód , podłokietniki przód i tył, oryginalny zestaw głośnomówiący nokia 6310, silnik 2,0 diesel 150km ubezpieczenie i przegląd do października mogę go mieć za 15 tysięcy, teraz wady bo nie ma ideałów :

wycieraczki w niedalekiej przyszłości do wymiany ( patrzyłem 100zł ) nie ma spryskiwaczy do lamp , i nie wiem już czy to tylko Xenon czy Bi też , słabo trzyma ręczny - trzeba zaciągnąć pod samą górę jaki może być koszt naprawy regulacji ? no i wystaje ten haczyk do otwieranie maski ( nie chowa się )

Edytowane przez calcio23

wycieraczki w niedalekiej przyszłości do wymiany ( patrzyłem 100zł ) nie ma spryskiwaczy do lamp , i nie wiem już czy to tylko Xenon czy Bi też , słabo trzyma ręczny - trzeba zaciągnąć pod samą górę jaki może być koszt naprawy regulacji ? no i wystaje ten haczyk do otwieranie maski ( nie chowa się )

Najważniejsze to sprawdzić motor. Wycieraczkami czy haczykiem od maski nie zawracałbym sobie głowy. Jeśli xenon jest dołożony to przydałoby się zamontować resztę - spryski, pompę.

Jeżeli chodzi o xenon, to pytanie, czy to tylko lampy, czy ma resztę, a więc czujniki od samopoziomowania itp. a tak pozatym to to jest mało ważne, tak jak Sebo pisze liczy się motor, czy wtryski nie leją itp. Zdjęcia są mało wyraźne, a więc ciężko coś więcej napisać, nie ma fotek wnętrza, a więc też nie wiadomo jak to wygląda. Generalnie cena jest śmieszna, a więc można podejrzewać, że coś go boli... Trzeba by podjechać i gruntownie się przyjrzeć...

Koledzy Xenon ma samo poziomowanie i działa, motor chodzi ładnie , turbo ciągnie, mogę porobić fotki ale auto jest brudne, ta cena to jest cena jak dla mnie bo normalnie to chcę więcej do zrobienia są ******ły ale chciałbym to porobić bo jestem trochę pedantyczny - proszę bez skojarzeń :lol:

Kolego - rodzina, mam jeszczę parę fotek z tym że jest brudna po trasie i nr Vin czy ktoś mógłby go rozszyfrować ? , wsiadłem teraz do niej i porobiłem fotki, jak to jest z tymi kontrolkami co się palą ? , zauważyłem że ma jeszcze 4 poduchy, 2 z przodu i 2 boczne , lusterka w prądzie, dsc i chyba tempomat ale muszę zobaczyć bo nie jestem pewny, jeździłem nią troszkę i dobrze trzyma się drogi, aha cena jest bez felg 16 ( ale za to na stalówkach 15 z dobrymi oponami + oryginalne radio a nie ten

Kenwood na foto trochę fotek :

Aukcjoner.pl - darmowe galerie zdjęć na aukcje

Kolego Sebo , dokładnie jeżdżę na co dzień innym autem niż BMW i dlatego mnie to zdziwiło , ale jak go wystawiałem z podwórka to zgasło więc jest ok, jeśli ktoś mógłby mi podpowiedzieć pomóc to byłbym bardzo wdzięczny ponieważ mocno się nad nim zastanawiam, no i myślę że cena jest dobra.

VIN : WBAAP71060PJ34992

Edytowane przez calcio23

sprzedający mi auto to moja rodzina, auto zresztą stoi u mnie na podwórku więc nie będzie problemu, żebym auto pożyczył i sprawdzić je u mechanika, ale czytam forum od dawna i widzę że wielu kolegów ma tu dużą wiedzę więc wolę zapytać kogoś kto się na tym zna niż kupować oczami jak to niektórzy :mrgreen:

Edytowane przez calcio23

sprzedający mi auto to moja rodzina, auto zresztą stoi u mnie na podwórku więc nie będzie problemu, żebym auto pożyczył i sprawdzić je u mechanika, ale czytam forum od dawna i widzę że wielu kolegów ma tu dużą wiedzę więc wolę zapytać kogoś kto się na tym zna niż kupować oczami jak to niektórzy :mrgreen:

Skoro to rodzina to bierz w ciemno :)jak coś będzie nie tak to oddasz i po temacie:bag:

dokładnie jeżdżę na co dzień innym autem niż BMW i dlatego mnie to zdziwiło

Kontrolka baterii i oleju jest chyba w każdym aucielolol

A wracając do tematu - jeśli jest tak jak piszesz to czego się obawiasz? Tak jak Koledzy piszą - mechanika, niech podepnie pod kompa i już coś będziesz wiedział. Powodzonka