Pablo320 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam. Zna moze ktoś to auto? Na co zwrócic uwage przy ogladaniu e46 z silnikiem m47d? Widzicie na zdjeciach coś niepokojącego? LINK Ewentualnie jak by ktoś miał namiary na jakis zadbany egzemplarz e46 kombi z silnikiem najlepiej 3.0d lub 2.0d w m-pakiecie to proszę o info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Odpuść sobie to auto, zobacz na spawy przy kielichu, po prostu sprzedajacy chyba nie zdaje sobie sprawy czym jezdzi , co sprzedaje. Poza tym nie jest to oryginalny m pakiet, ostatnio byl za 26tys 2003 6biegowy oryginalny czarny m pakiet. Szukasz dla siebie dla kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo320 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Szukam dla siebie. Co do m-pakietu to wystarczy mi żeby miał fotele m-pakietowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kurde patrze na to ogłoszenie i żadnego kielicha nie widzę... Kevin czy na pewno oglądasz to samo ogłoszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kurde patrze na to ogłoszenie i żadnego kielicha nie widzę... Kevin czy na pewno oglądasz to samo ogłoszenie? Dziadkowozy i ich problemy ze wzwo...tfu...wzrokiem :):) aukcjoner.pl/gallery/008783554-.html#I1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kurde patrze na to ogłoszenie i żadnego kielicha nie widzę... Kevin czy na pewno oglądasz to samo ogłoszenie? BMW-320D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 już wiem dlaczego nie mogę zobaczyć... jestem w pracy i mam poblokowane dostępy do niektórych stron między innymi allegro, aukcjoner itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kevin jak czytam czasem twoje posty w tym dziale to mam wrazenie, ze znasz kazde E46 w tm kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo320 Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Auto oglądałem, nie wiem z tymi spawami co i jak ale właściciel mówił, że są takie fabryczne. Ogólnie auto wydaje się bardzo zadbane, minusem jest to, że mocno kopci na czarno przy przyśpieszaniu. Kevin gdybyś miał namiar na jakiś sprawdzony egzemplarz prosiłbym o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kevin jak czytam czasem twoje posty w tym dziale to mam wrazenie, ze znasz kazde E46 w tm kraju Powiem Ci, że sam się czasem dziwie i śmieje z tego. To, że dymi też rzecz jasna. Pablo320 na bank się trafi uczciwy egzemplarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo320 Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Mój TDS po chipie tak nie kopci jak tamten w serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi