magnetx Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 bmw_0 Witam wszystkich a jednocześnie dziękuję iż mogłem dołączyć do waszego grona. Na imię mam Tomasz, ksywa Koza. Jestem z Brzegu opolskiego. Swoją przygodę z marką BMW rozpocząłem w 2000 roku, co nie oznacza że wczesniej się nią nie interesowałem. Pierwszą moją pięknością była E36 w zielonym kolorze z silnikiem M43, którą miałem ok 11 lat. W zeszłym roku zeminiłem na e39 srebrną w silniku M52b25. Oprócz wielkiego zamiłowania do BMW, moim hobby jest również drift, którym również od lat się interesuje. Mam nadzieję że uda mi się tu poznać wiele osób, które nie tylko posiadają BMW ale również się fascynują tą marką a zarazem służa dobrą radą za co zgóry dziękuję i Pozdrawiam. bmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam Witam :bry::bry::bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 a dresik masz? uklon_bmw siemaneczko ;> hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Siema:grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 powitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magnetx Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 a dresik masz? uklon_bmwsiemaneczko ;> hehe Dresik mam i to adindasa z 4 paskami co by nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi