Łukasz1302 Opublikowano 17 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2012 Witam, wracam po 4latach na forum Przerobiłem 4x BMW(tylko seria 3, i tylko COUPE) i pałno aut których nigdy nie chciałem ale jakoś się przybłąkały. Teraz kupuję, żonce kolejne BMW i wpadło mi w oko to: BMW 328i M-PAKIET 19" RUFF H&R SZWAJCARIA (2636216143) - motoAllegro. Jestem wdzięczny za opiniępytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 18 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Siema nie w tym miejscu pytasz będzie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Siemka, post nie w tym miejscu, ale ogólnie nie jest złabmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam serdecznie na forum BMW Maxbimmer Trochę nie to miejsce na ten post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roso89 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Witamhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 13 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 hejo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi