woz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Ja akurat sie zgadzam z kolega. 316 czy 318 sa raczej wieksze szanse, ze samochod byl niekatowany, wieksze szanse ze znajdzie sie cos bez szpachli. Buda najwazniejsza. Piec jesli sie znajdzie dobry to mozna wlozyc. Pamietaj tylko ze w pierwszej kolejnosci po swapie zmieniaj hamulce. Z 316/318 bedziesz mial tarcze przod bebny tyl - zupelnie sie nie sprawdzaja przy jakiejkolwiek mocniejszej jezdzie w m52b28. Sprawdzilem na wlasnej skiorze. Wycioagnalem m20b20 na setupie tarcze/bebny i wstawilem m52b28. Standfardowe hamulce nei dawaly rade, jak samochod dostal troche w ciry, to po 2 minutach juz po prostu nie hamowal i na torze potrzeboalem chyba z 200m zeby zatrzymac sie na prostej. Powdzenia w porjekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 no chyba jesteś jedynym .który zatrybił o co bangla. uklon_bmwmoje auto w zyciu nie odwiedzi toru ani pasa zeby jechać na 1/4 bo po 1 to auto sie zwyczajnie do tego nie nadaje. pojezdziłem na nich hondami i wystarczy mi , chce zwyczajnie szybszego sedana do jazdy na codzień panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanu34 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 m50b25 i bedzie wuututututu ;] :bmwsexemofg3:bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 no chyba jesteś jedynym .który zatrybił o co bangla. uklon_bmwmoje auto w zyciu nie odwiedzi toru ani pasa zeby jechać na 1/4 bo po 1 to auto sie zwyczajnie do tego nie nadaje. pojezdziłem na nich hondami i wystarczy mi , chce zwyczajnie szybszego sedana do jazdy na codzień panowie Ale i tak napewno nie odpuszczalbym tematu lepszych hamulcow. Nie raz bedziesz mial okazje zeby cos przycisnac. Heble sie zagrzeja i na torze spoko, atrzymasz sie na trawie. W miescie, komus w bagazniku. Napewno nie odpuszczalbym tematu dobrych tarcz z przodu i tylu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLDEK Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 jak sie leci konkretnie z moca do gry to jak wspomnial woz przede wszystkim hamulce,podstawa tuningu mechanicznego zaraz za moca albo nawet i przed jak sa konkretne plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi