Bio Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Sprzedam moje auto.. Po krótce : Auto zakupione przeze mnie od drugiego właściciela w Polsce ( posiadam wszystkie dokumenty od kiedy auto przekroczyło granicę ), traktowane jako hobby. Rozkodowany Vin Art. Wartość Numer podwozia WBACA71000JE21583 Kod typu CA71 Typ 316I (EUR) Typoszereg E E36 (4) Seria 3 Rodzaj konstrukcji LIM Układ kierowniczy LL Drzwi 4 Silnik M43 Pojemność skokowa 1.60 Moc 75 Napęd HECK Skrzynia biegów MECH Kolor TECHNO-VIOLETT METALLIC (299) Tapicerka STOFF/LEDER/ANTHRAZIT (C1AT) Data prod. 1996.06.24 Składanie Wyposażenie Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) S243A AIRBAG FUER BEIFAHRER Poduszka powietrzna pasażera S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką S277A LM RAD/DOPPELSPEICHENSTYLING Obr. BMW, st. le. BMW podw. spr. P337A M SPORTPAKET M Pakiet sportowy S410A FENSTERHEBER, ELEKTRISCH VORN Siłownik szyby elektryczny przedni S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy S498A KOPFSTUETZEN IM FOND Zagłówki w siedzeniu tylnym mechaniczne S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Regulator zasięgu świateł S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna S556A AUSSENTEMPERATURANZEIGE Wskaźnik temperatury zewn. S651A BMW Bavaria C Reverse Radio BMW Reverse RDS S704A M SPORTFAHRWERK M Podwozie sportowe Kod Nazwa (interfejs) Nazwa (ETK) L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy/Austria S806A 3.BREMSLEUCHTE Trzecie światło stop S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Główny wyłącznik akumulatora Auto zgodne z Vinem, zmieniono jedynie : Kierownica pochodzi z poliftingowego M3 Wydech dedykowany Scorpion ze stali nierdzewnej Dołożone oryginalny spryskiwacze reflektorów ( nie widać na zdjęciach ) Lampy zamienione na oryginalne soczewkowe Bosch Felgi styling 30, zamienione na KUTE felgi z M3 GT, styling 24 Radio na Alpine 9881 Nowe są : Drążki kierownicze z końcówkami Tuleje wahaczy Rezystor dmuchawy Akumulator A także przez poprzedniego właściciela zostały wymienione tarcze i klocki, chłodnia klimatyzacji oraz amortyzatory, zrobiona została konserwacja podwozia. Auto jest obniżone ( PATEC - 60 ) Nie ma żadnego problemu z leżącymi policjantami, ot ustawienie praktycznie optymalne, posiadam ori springi przód jeszcze. Do 3ki posiadam 3 kluczyki, kpl. książek. Jeździ na pełnym syntetyku, przebieg w tym momencie wynosi 245000km i patrząc na stan wnętrza, silnika jest oryginalny. E36 pielęgnowane jest zgodnie z zasadami detailingu, przy użyciu kosmetyków Meguiar's, Poorboy's, Auto Finesse. Jeśli chodzi o korozję, są 4 miejscowe pryszcze choć jak na E36 to i tak laleczka Cena dla forum 10 tysięcy. telefon 694 928 352 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bio Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Z uwagi na to że mam fajne auto na oku, i mam dwa tygodnie na decyzje, cena 9300.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi