Gość zuczek e36 Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Hejka mam problem z montażem ringów do e36 lampy zkw ringi CCFL. Jak założę ringi to wtedy nie moge założyć szkiełek na lampy góruje tak z ok 1cm co mam zrobić dodaje fotki. Pomocy :drool:[ATTACH=CONFIG]27414[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27413[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27415[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 siema ja u siebie zamontowałem takie same ringi od strony klosza lampy ciężko dopasować ale się udało. nie ruszałem tych szkiełek tylko na nie nakleiłem dwa lata jeżdżą i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 a ja tych szkiełek nie mam założonych i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuczek e36 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 aha czyli nie przeszkadza czy sa te szkiełka czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdaS Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 jak uważasz kolega ma zamontowane bez szkiełek ja nakleiłem na szkiełka bo tak było mi łatwiej tylko jak będziesz naklejał na szkła to dobrze je odtłuść i delikatnie dopasuj ring bo to krucha sprawa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 samochod po prostu nie chce przyjac brzydkich ringow:bag: zrozum samochod - wyp...dol ringi bmw_4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Spróbuj lekko zeszlifować plastik w miejscu gdzie masz kable to wejdzie bez problemu. Ale zastanów się nad montażem tych ringów bo moim zdaniem szał pały na nie minął .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 zastanów się nad montażem tych ringów bo moim zdaniem szał pały na nie minął .... A może to nie chodzi o szał, tylko o gust kolegi? Skoro jemu się podobają to dlaczego miał by sobie ich nie zamontować. Mnie się osobiście podobają ringi mimo że nie mam ich w moim samochodzie i to nie dlatego że wstyd czy coś tylko po prostu nie chce mi się z tym bawić 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuczek e36 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja nie robię tego na pokaz zeby sie p[okazac ze ja mam a ktoś nie ma poprostu podoba mi sie auto na ringach to zakładam kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Kolego o jakie szkielka Ci chodzi? O te przy ringach? Wchodzi wsio bez problemow. Trzeba pod odpowiednim katem wlozyc i wskoczy. Naklejasz na przyssawki z kompletu i gdy zlozysz lampe lekko pociagnij kabelek i same ladnie sie uloza. Nic tam nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigBenio Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 co do ringow... ma ktos druga pare?? bo mam jedna i chce montować:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuczek e36 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 co do ringow... ma ktos druga pare?? bo mam jedna i chce montować:lol: kolego patrz na allegro w strefie okazji możesz tanio wyrwać cały komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi