icemanvette Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Dzisiaj wymyłem, odpaliłem, pojeździłem. No to pokażę.:twisted: MARKA/MODEL: Chevy Corvette C4 z 1992r. ZAWIESZENIE: Bilstein żółty i komplet poliuteranu. SILNIK: Fabryczne 5.7 LT1 o mocy 300HP zastąpiłem 7.0 LS7 o mocy 505HP z Corvette C6 Z06 2008. Następnie silnik został lekko pomotany: wałek Ragin Racing, sprężyny PRC, kolektor ssący FAST 102, przepustnica Nick Williams 102, dolot AFE, long tube Headers, 2 pompy paliwa, NX system. Na hamowni wypluło 591HP i 730NM bez nitro. Z nitro 691HP i 930NM MOC: 591HP + 100 HP NX SHOT :twisted: UKŁAD HAMULCOWY: K-SPORT 8x przewody w oplocie + Line Lock. Tył tarcze nawiercane z C4 . UKŁAD WYDECHOWY: MAGNAFLOW 3'' NADWOZIE: Oklejona w białym macie + czarny mat dach i słupek. Nie chciało mi się plastiku malować. :twisted: Poszerzenia, naklejki itp. WNĘTRZE: Spartańskie Klatka + kubły SPARCO PRO 2000 + pasy SIMPSON, kierownica MOMO do tego sterowanie NITRO + elektrycznie otwierana butla. Weidband AUTOMETER + obrotomierz AUTOMETER z shiftlight + sterowanie Line Lockiem Shifter HURST. KOŁA: SAC WHEELS 18x9.5 285/35/18 i 18x12 335/30/18 + Dystanse. Opony idą szybko. AUDIO: Brak DODATKOWY OPIS: Skrzynia biegów : Był automat 4l60 jest manual 6 biegowy T56 MAGNUM Sprzęgło GM+ lekkie koło zamachowe Dyfer: Dana 36 3.73 zmieliłem była Dana 36 3.54 RICHMOND + fabryczna szpera jest Dana 44 3.54 :mrgreen: z ZR1. PLANY NA SEZON: Torowe Zawieszenie Generalnie auto warczy, ryczy i daje radochę z jazdy. [video=youtube;n9zY0SCmaj4] Edytowane 22 Marca 2015 przez icemanvette 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 nie no chłopie co Ty jeszcze z tego garażu wyprowadzisz lolol furacz jak każdy, nietuzinkowy :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Niesamowity potwór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Gdzieś Ty taką pogodę dorwał w tym roku? fajna furka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 ja nawet tego k... nie skomentuje :shock: czekam aż cię dorwę na jakimś spocie no wbije do auta i nie wygonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Człowieku, co Ty jeszcze chowasz w tym swoim garażu Szacuneczek Jedno tylko mi się nie zgadza... piszesz że moc 591 + 100HP z Nitro. Ale powyżej tego napisałeś, że z Nitro jest 791 (+200 KM wychodzi z moich obliczeń). To ile daje to Nitro w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Poezja! Licze na okazje do obadania organoleptycznie kiedyś happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szopu Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ale ogień !bmw_1 Jak byłem ciekawy dźwięku Dodge to nie myślę nawet jak gada to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ojej, chyba się zakochałem. :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Fura konkret:drool: Powiedz lepiej co ty jeszcze tam chowasz po tych garażach bo normalnie mi gula rozhuśtałeś :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanvette Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Jedno tylko mi się nie zgadza... piszesz że moc 591 + 100HP z Nitro. Ale powyżej tego napisałeś, że z Nitro jest 791 (+200 KM wychodzi z moich obliczeń). To ile daje to Nitro w końcu? Sorry literówka mi się wkradła już poprawiłem:D Poezja! Licze na okazje do obadania organoleptycznie kiedyś happy_bmw Pewnie no problem.:twisted: Powiedz lepiej co ty jeszcze tam chowasz po tych garażach bo normalnie mi gula rozhuśtałeś :lol: Coś tam jeszcze jest Edytowane 22 Marca 2015 przez icemanvette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Szkoda, że nie organizujecie Spotów w Oleśnicy bo tam na byłym lotnisku bys pewnie pokazał co to potafi :drool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 LS zawsze spoko Gdzieś tym startujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi