jakub33 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Witam mam problem ze swoja bunią e39 3.0d 184km sedan automat brak mocy przy ruszaniu auto do 2500 obr rusza jak by chciało a nie mogło powyżej 2500 tyś obr auto jedzie ok,po odpięciu przepływki auto z miejsca rwało asfalt wiec wymieniłem na nową o dziwo auto bardzo słabo ruszało z miejsca tak jakby nie miała siły ruszyć podciśnienia wszystkie nowe egr zaślepiony, elektrozaworek podmieniony na inny podłaczyłem inpe zmierzyłem doładowanie ciśnienia pod obciążeniem 3 bieg i but to było 2,1 bar żądane a 2,0 bar rzeczywiste, na postoju przy dużych obrotach było 1,3 bar żądane a rzeczywiste 1,0 bara brak mi już pomysłów co moge jeszcze sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Sproboj podmienic czujnik na filtrze paliwa albo go odlacz i wtedy zrob jazde probna i zobacz czy cos sie zmieni. Mialem podobny problem Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Wężyki podciśnienia sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Filtr paliwa wymieniałeś ? A może już pompa nie domaga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub33 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 witam filtr paliwa nowy pompa ma 4,15 bar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi