hall Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 (edytowane) Witam Poszukuje odpowiedzi na pytanie od czego jest przedstawiona poniżej wtyczka . Na co ma ona wpływ , aktualnie nie działa jedynie spryskiwacz reflektorów i temperatury , jednak z tego co się orientuje czujnik temp ma zupełnie inny kształt . Pozdrawiam. Edytowane 10 Maja 2015 przez hall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 O ile się nie mylę to wtyczka od czujnika smrodu , powinien on być zaczepiony na chłodnicy w okolicach alternatora... A odpowiada on za automatyczne włączenie obiegu wewnętrznego gdy poczuje spaliny , ale mogę się mylić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Tak, wygląda na wtyczkę do AUC Sensor Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzięki Panowie za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Również pasuje mi na wtycznę czujnika auc jest na obudowie wiatraka ma takie miejsce wsuwa się czujnik wielkości paczki zapałek i powinien się trzymać. Polecam go wyczyścić przed wsadzeniem i wymienić ten biały filterek.Może byc kawałek filtra z odkurzacza i też będzie działał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi