Oskaros Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Witam, mam problem z moją e34 m20b25 auto kupiłem niedawno, ostatnio pojawił się problem na wyższych obrotach zaczeła słabo ciągnąć i nierówno przyspieszać. Potrzebuje kogoś kto podłączy się pod kompa. Z góry dzięki za pomoc Edytowane 20 Października 2015 przez Oskaros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 przywitaj się i nie ten dział na takie "ogłoszenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Byłeś u mnie z tym autem? Odsyłałem Cie do następnego warsztatu (do Czaksa) Moje typowania: - Filtr paliwa do zmiany -Ciśnienie na pompie do sprawdzenia -Regulacja zaworów! To jest m20 i niestety trzeba o tym pamiętać! Ja u siebie reguluje co 2 wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaros Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 filtr zmienony ciśnienie w normie. zaworów jeszcze nie regulowałem ale silnik chodzi cicho a usterka pojawiła się nagle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popek_666 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Jak masz ciśnienie na listwie to moze spróbuj zobaczyć zapłon. Jak mi swirował na wysokich obrotach okazało sie że iskra za słaba. Pomogła wymiana przewodów zapłonowych. M20 lata tylko na ori, nie na zamiennikach. Ale zacznij od tańszych elementów, świece, palec, kopułka, może czujnik położenia wału, cewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-chajek Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Sprawdź gumę miedzy przepływką a przepustnica czy nie jest czasem gdzieś pęknięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi