orzel181 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witam mam problem z bmw E61 gaśnie mniej więcej raz na dwa tygodnie , muszę wyciągnąć kluczyk i potem jest ok do następnego razu , podłączony był do kompa i nic nie pokazuje proszę o pomoc jestem z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 jaki silnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Orzeł przyleciał i po drugim poście odleci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel181 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 BMW E61 2006R. 2,0 D 150 KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel181 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechue Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Może podaj więcej szczegółów, kiedy gaśnie - na zimnym silniku czy na ciepłym? Gaśnie jak jedziesz np. stałą prędkością 50km/h czy podczas przyspieszania czy może gdy dojeżdżasz do świateł? Raz na dwa tygodnie bo tylko tyle auto użytkujesz czy jeździsz codziennie a co 2 tygodnie strzela Ci focha? Może dzieje się to jak spadnie poziom paliwa poniżej jakiejś wartości? Doprecyzuj swój problem by możliwie jak najlepiej nakierować ludzi, którzy się znają i mogą Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel181 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Witam, auto użytkuje codziennie średnio 50 km, wczoraj zgasł mi po przejechaniu 3 km raz jak skręcałem a drugi jak wrzuciłem 3 bieg . Po odpaleniu brak mocy musiałem wyciągnąć kluczyk i włożyć i było ok. Dziś po przejechaniu 30 m chciałem włączyć się do ruchu ale było dużo samochodów i przyspieszyłem zgasł mi i mało nie miałem dzwona , nie mógł zaskoczyć po kilku razach odpalił i na razie jest ok. Ale to nie jest to co było jakiś słabszy mi się wydaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Ile masz paliwa w zbiorniku ? W e60 lubi pasc pompa ktora rloczy paliwo z jednej do drugiej. Nowa / sprawna daje 7 a ponizej 4 dzieja sie podobne cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel181 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Witam, byłem dzisiaj w salonie we Wrocławiu powiedzieli mi,że to zapchany filtr pdf. Nie wiem co zrobić proponują wypalenie komputerowe a ja zastanawiam się nad usunięciem proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Usunąć i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzel181 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Witam filtr wyczyszczony chemicznie już ma moc ale dzisiaj zgasł mi znowu nie wiem co robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi