neophyte Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Maxbimmerowcy mam od jakiegoś czasu mały problem ze swoim trumniakiem. A mianowicie coś piszczy podczas skręcania...ale tylko w lewo. W prawo objawów brak. Czy to może być pompa czy też jakieś inne ustrojstwo ? Spotkał się ktoś z Was z czymś podobnym ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 W czasie jazdy,czy jak stoisz? Jeśli w czasie postoju,posłuchaj skąd ten hałas,chociaż w przybliżeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wymień olej wspomagania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 zobacz sobie łączniki drążków stabilizatora - ja kiedyś zainwestowałemw takie ***** jak Febi gdzie obsada kuli była plastikowa i po około 8kkm zaczęło piszczeć... też namierzałem to i namierzałem aż w końcu się udało. Zmieniłem na SWAG'a i jak ręką odjął. Musi być stalowa obsada sworznia. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neophyte Opublikowano 4 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Ano co do piszczenia -na postoju nie piszczy, a w czasie jazdy też nie zawsze. Co do tych łączników to poczekam aż trochę cieplej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi