Krystex Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Cześć ! moze któryś z chłopaków ogarnia zmiane przewodów paliwowych ( dwa co idą wokół baku sztywne odpowietrzajace ). przewody juz zakupiłem w ASO i czekają na zmiane. niestety nie mam gdzie tego zrobić i zabardzo sam tez nie chce tego ruszać. oczywiscie rekonpensata do dogadania. :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 4 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2016 Oficjalnie odmawiam żeby już na PW nie odpisywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Mimo że to raczej nie jest skomplikowane to za zimno żeby zdejmować zbiornik w warunkach polowych. Zatarabań do forumowych mechaników to ogarną to raz dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efendi Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Zatarabań do forumowych mechaników to ogarną to raz dwa. albo zleją ciepłym moczem tak jak mnie x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystex Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Polecacie kogoś konkretnego kto by to ogarnął ? W sumie garaż z kanałem juz załatwiłem sobie jednak jakoś sam nie chce ruszać tego. Nie mam doświadczenia w tej kwestii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi