Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Bo wiesz....750 pali tyle samo co 740... które pali w sumie tyle co 730 wieć po co 728 lub 725 jak też palą tyle samo:D a tak na serio. Zależy do czego potrzebujesz autko. czy bedzie tylko na PB badz LPG... sam sobie musisz odpowiedziec na pytanie co mnie zadowoli

Gość Mordulec
oj będzie,w końcu 50 koni robi różnice

50KM to robi róznice jak porównasz Opla Corse (50KM) z E30tka(100KM) ale ta róznica sie skutecznie zaciera jak

porównujesz auta ktore na dziendobry maja koło 300KM :)

Mordulec nie wiem czy miales okazje poprowadzic Mercedes W124 z 2 litrowym wolnossacym silnikiem diesla (jak dobrze pamietam to ma to cale 74KM), przy nim 725TDS to prawdziwa rakieta... :-P

ale wracajac do 725TDS to w zyciu nie chcialbym takiej limuzyny z takim dieslem, co innego e34, czy e39,

to juz lepiej 728, przynajmniej jakos brzmi

Gość Mordulec
Mordulec nie wiem czy miales okazje poprowadzic Mercedes W124 z 2 litrowym wolnossacym silnikiem diesla (jak dobrze pamietam to ma to cale 74KM), przy nim 725TDS to prawdziwa rakieta...

Dokładnie takim nie jezdziłem ale jezdziłem busem 208 tam był chyba 2,4D tez miał kolo 75KM i to był prawdziwy wół do roboty :)

Ale akurat w mietku 124 to było cos za cos , jezdził jak slimak ale za to bez problemu robił 1mln kilosków :D

watpie zeby ktorykolwiek z obecnie produkowanych dizli dokulał sie do takiego wyniku :)

Wracajac do tematu 728i to dobry wybór , raczej mało kto kupuje 7ke do sprintów a M52B28 łaczy ekonomie + 200KM przy tej budzie styknie :)

Chociaz jakbym miał miec przepał po miescie w okolicach 14L (728i) to chyba juz bym sie skusił na (740i) na poziomie 18L

Akurat spalanie w tych autach to najtańszy element eksploatacji :)

• 2 tygodnie później...

heh tu nie powinno być dyskusji 2,5 w dieslu do takego czołgu to i tak była pomyłka no chyba że ta wersja Beemki była zrobiona dla niemców w stanie przedzawałowym no i żeby niebyło zgonów to wyszła najłagodniejsza wersja 7er :)