bartez Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 witam, jakbys ktos moze przejezdzal lub mieszkal w poblizu prosilby spojrzec na ten samochod....nie przepadam za compaktami, ale ten wydaje sie byc bardzo ciekawy... http://otomoto.pl/bmw-323-compakt-2-5i-170km-super-wypas-C13491297.html co o nim sadzicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Maska słabo dopasowana co może wskazywac na strzał, tylny zderzak to samo, klima na pokrętła . Na pewno chcesz compacta? Rafałsa jest wyjątkowy ale ten...średni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 ....hmmm niekoniecznie musze miec, ale wyglada ciekawie....zdjecia sa zdjeciami interesuje mnie dlatego opinia z autopsji ) jak to sie na zywo prezentuje, przegladam coupejki...same scierwa pozostaly, ciezko trafic na cos dobrego cabrio bez garazu juz wybilem sobie z glowy:/powoli zaczynam sie rozgladac rowniez za E39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Jak dla mnie to srednio ciekawa propozycja, z wygladu tez nie ma jakiegos wyjatkowego polotu. Dodatkowo tak jak Forest napisal grzebana byla. A ten spojler i brewki to ogolnie przekreslaja dla mnie fure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Szczelina aż kłuje w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 cena jest niezła wywalić brewki i lotkę, klima jest, fajne fotele ,a maskę spasować to nie jest dużo pracy. Jakbyś zjechał na 8tys i na żywo nie było by źle warto brać dla silnika i foteli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 dokładnie,chociaż w negocjacje 1,5 przy tej cenie?wątpię:)do 8,5 prędzej. Kilkunastoletnie auto,bez żadnej przygody?No dajcie spokój....salon ery.Grunt by nie zostawiała 4ech śladów i jeśli reszta mechaniki sprawna to targować a maskę i brewki traktować do negocjacji(bo to nei w twoim guście i albo niech zdejmują i cenę również,albo cenę nizej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 jesli chodzi o brewki i lotke to kwestia gustu- zalezy co sie komu podoba. srodek mi sie podoba, a z zewnatrz jest pare niedociągniec ale jesli bylbys w stanie urwac te 1500 to mozesz sie pobawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ja myślę ,że jak weźmiesz ze sobą dobrego negocjatora (albo sam nim jesteś) urwiesz spokojnie 1.5tys, mając kasę w ręce. Wszystko się da. Na codzień jak ktoś szuka takiego silnika to w coupe ,a compacty to max 1.8ti więc jest szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 jesli chcesz bede w przyszlym tygodniu i moge podjechac ja obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ble compact wez choc sedanixa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 ja bym wolał compacta niż sedana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 bylbym bardzo wdzieczny jakbys podjechal zobaczyc, bo ja z doswiadczenia wiem, ze auto na zdjeciach to roznie wyglada....ale w realu padlina jeszcze 100 razy gorsza, albo na odwrot...jak pisalem, nie przepadam za compactami, ale chodzi glownie o >>>>silnik<<< i wrazenia z jazdy jakie mozna miec, bo compact 1,8ti totalnie odpada...brewki mnie grzeja, z nimi najmniejszy problem....caly MPakiet w srodku mi sie podoba...zazwyczaj COUPE z 2,5 silnikami to juz padlina konkretna i studnia bez dna,.,, mi nie przeszkadza, ze mialo jakas mala (miejmy nadzieje) przygode,,,byleby 4 SLADOW NIE ZOSTAWIALO... DUCHU jezeli to dla Ciebie zaden problem to bylbym wdzieczny za ogladniecie furki pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 jutro albo w sobote bede jechal do kluczborka to podjade i zobacze. Napisz mi moze jeszcze na co dokladnie chcialbys zebym z wrocil uwage. Niestety ja zdjec Ci nie porobie bo moj aparat jest zapsuty, ewentualnie telefonem ale to jakos bedzie taka sam wiesz A dzisaij bede we wroclawiu wiec jesli chcesz to mozemy sie ustawic i pogadac dokladnie o tym na co mam zwrocic uwage i o co go wypytywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 dopiero teraz zauwazylem temat. jestem z kluczorka i moglem obejrzec (3km od klb stala w komisie - moze dalej stoi?). auto pochodzi z wolczyna, gosciu wystawil za 16tys i sukcesywnie schodzil z ceny, pozniej auto trafilo do komisu i ostatni raz widzialem ją za bodajze 9900 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 16tys i sukcesywnie schodzil z ceny, pozniej auto trafilo do komisu i ostatni raz widzialem ją za bodajze 9900 Zszedł z ceny jak temperatura za oknem A ogłoszenie nie aktualne- link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 wiem, ale jestem przekonany ze chodzi o tego o ktorym mysle czyli 323ti w mpakiecie, czerwony i bodajze 1999rok. tyl mocno obnizony, alusy 16'' i sportsitze w srodku moze juz sprzedany bo na stronie komisu nie ma go obecnie w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi