PANCZOS Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 mam taki problem mam bmw e 34 silnik 2.5 l.od jakiegos czasu nie chodzi na wszystkich garach.sprawdzalem swiece i cewke i sa dobre.moze mi ktos podpowie co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 najlepiej... przywitać się przed napisaniem prośby o pomoc w odpowiednim dziale - jesteś "nowy" i się zachowuj... sprawdź "sprężanie na cylindrach", jeśli na którymś go zabraknie, wstrzyknij strzykawką trochę oleju silnikowego do komory spalania - jeśli okaże się, że sprężanie "wróciło", będzie to oznaczało, że przyczyną są pierścienie, jeśli będzie dalej lypa to najczęściej jest to przypalony zawór bądź uszczelka pod głowicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 2 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 a co z fajkami?sprawdzałeś? A nie nalewa tobie oleju do kanału świec? To brak iskry czy brak wtrysku? Jeśli to okaże sie ok to tak jak tazunio pisał-brak komprechy,wypalone zawory lub pierścionki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANCZOS Opublikowano 3 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 DZIEKI ZA WPROWADZENIE. NIE DOPISALEM JESZCZE ZE JAK JA RANO ODPALE TO PALI NA WSZYSTKICH POZNIEJ ZACZYNA ZNOWU NA PIECIU CHODZIC ALE JA JA PRZECIAGNE CZASAMI NA JAKIMS BIEGU TO ZNOWU ZALAPUJE NA 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No dobra coś Tobie nie gra-wpadasz na forum ,pytasz, ale jaki silnik M20 czy M50 z vanosem ,bez vanosa?Zero informacji podstawowych. M20 1szt.cewka +1szt.kopułka i palec +6szt.przewody WN +6szt.świec+ster.(MOTRONIK 1.3) M50 6szt.cewek + 6szt.Fajek+ 6szt.świec + ster.(MOTRONIK 3.1 NV lub 3.1.1V) lub MS40 PS.nie krzycz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANCZOS Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 SILNIK JEST M50 A NUMERU STEROWNIKA NIE WIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 SILNIK JEST M50 A NUMERU STEROWNIKA NIE WIEM Po pół roku dalej krzyczysz , dalej nie wiadomo czy Vanos czy nie , zaczynam się obawiać ile czasu musi minąć żeby było ok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANCZOS Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 SORKA ALE TAK JAKOS WYCHODZI.RACZEJ Z VANOSEM.MOZLIWE JEST ZE TO WTRYSK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANCZOS Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Z TEGO CO MI TAKI GOSCIU MOWIL TO RACZEJ Z VANOSEM ALE NIE WIEM.MOZE PODPOWIESZ MI JAK TO SPRAWDZIC TZ.CZY JEST NA VANOSIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi