qolar Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Posiadam takie cos pod maska wczesniej sie tym nie zainteresowałem bo nie było mi potrzebne.Posiada ktos takie cosik?Wiecie moze jak to powinno działac i jak poznac ze jest dobrze?Po zgaszeniu silnika słychac jak by odkurzacz chodził ale nie widac spalin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 nik nie posiada takowego urzadzenia u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Nik nie ma Ale wrzucilem ten post na bmw sport moze tam sie czegos dowiem i napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ok.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Serwisant Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Przy webasto spalin nie zobaczysz raczej , to zużywa jeśli dobrze pamiętam około 0,5L paliwka na godzinę w e39 / e46 do kompletu chyba był pilot i można było sobie z domu włączyć godzinkę wcześniej i wsiadałeś do cieplutkiego auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 niestety pilota nie dostałem cos tam cytałem o tym ze tylko w niektórych wersjach tak było.webasto odpala mi sie razem z silnikiem i czasem chodzi jeszcze chwile jak wylacze hyba czysci sie ze spalin.wydaje mi sie ze nie działa za dobrze bo po przejechaniu 4 km bo tyle ma do pracy wskazóka ledwo siega za niebieskie pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 jezeli nie masz niczego do sterowania w schowku i/lub pilota to to jest poporstu dogrzewacz silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 jest tak jak kosa napisał podejrzenia ze zle działa zaczeło sie jak autko zaczeło sie dluzej nagrzewac teraz wiadomo ze działa tak jak powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 a wylot spalin masz za prawym kołem pod podwoziem przed pasażerem:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid e46 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 ja mam te webasto ale mi chodziło jakiś czas a teraz juz nawet sie nie odzywa;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi