Heno Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Witam montowałem dziś CB i rozbroiłem wtyczkę zapalniczki od cb chciałem podpiąć na stałe i prawdopodobnie zrobiłem zwarcie, i teraz autko nie odpala, jak przekręcam stacyjkę zapala się tylko kontrolka od ręcznego i ABS pozostałe nie świecą, i jak próbuje odpalić to słychać tylko takie głuche tyk,tyk, sprawdzałem bezpieczniki i wygląda na to ze wszystkie są okej, i teraz moja prośba wie ktoś co mogło się stać i co może być przyczyną??? bardzo proszę o pomoc uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 moze to troche głupie ale moze padlo ci aku i rozrusznik nie ma siły przekrecic tylko slychac jak bendix zalapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Też tak myślałem szczególnie że ostatnio starałem się nie jeździć za dużo ale mogło to się stać od zwarcia, zaznaczę że wszystko inne działa tzn radio szyby,centralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qolar Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 sprawdz napiecie rozrusznik potrzebuje troche wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Za jakieś 20min podjedzie kolega z kablami to spróbujemy go odpalić i zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 okazało sie że to jednak akumulator na kablach auto odpaliło temat zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi