zbyszek90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 witam.mam problem ze swoja e34.od jakiegos czasu akumulator mi sie rozladowuje.zauwazylem ze gdy stoi w garazu to centralny zamek sam zamyka drzwi po czym sam sie otwiera i mrugaja awaryjne.i tak caly czas.moze mial ktos z was podobny problem i wie jak go rozwiazac???z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 wypadało by się przywitać w odpowiednim dziale przed pierwszym postem :evil: a co do awarii to stawiam na zawilgocony moduł centralnego zamka, przesuszysz i będzie gitarra :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 sory za pomylke. a mozesz mi powiedziec gdzie ten modul sie znajduje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 jak dobrze pamiętam to pod kanapą z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 w tym miejscu gdzie sa przekazniki i takie dwie czarne skrzynki wygladajace jak kasety vhs??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 si jak zaczniesz zamykać - to moduł zacznie pykać ( że tak zarapuję :-P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 a ty nie masz czasem na mysli modulu komfortu???bo pod kanapa to ja mam kilka przekaznikow,bezpiecznikow i te dwie czarne kasety.nie masz czasem zdjecia jak on wyglada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 niestety nie, sprawdź w aucie który przekaźnik pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek90 Opublikowano 21 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 jak zamyka to slysze takie tykanie w jednej z tych czarnych skrzynek???i co mam ja wyjac i wysuszyc??a skad tam wilgoc pod siedzeniem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 to jest tylko przypuszczenie... wyciągnij moduł, rozbierz go delikatnie (jest na zatrzaski, które trzeba podważyć małym śrubokrętem) i połóż na grzejniku woda może się po prostu skroplić, wnosisz śnieg do auta na butach, samochód się nagrzewa - śnieg znika... ale woda gdzieś się podziać musi...normalka w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi