Destro0 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam, mam pytanie.. Poniewaz slyszalem ze ta informacje znajde na uszczelce lecz nie ma tam zadnych danych odnosnie tego.- Z jaka siłą dokrenca sie śruby głowicy w bmc 525 ? Prosze o szybka odp. z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Wiesz co? W.+&=+@ją mnie takie akcje. 1 post! Bmc525?pytasz o tak istotną czynność a czy to M20 czy M50 a może M21 lub M51 to już nie. Szybka odpowiedź:30Nm od środka od 1 do 14 na krzyż w 3ech etapach z obracaniem sztywnym kluczem o 90st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 (edytowane) Ja już zwyczajnie odpuszczam sobie takie tematy .... po co się ścierać skoro ktoś prosi o pomoc a tak na prawdę z posta wynika jedynie że chodzi o BMW i weź się domyślaj ... skoro ciężko podać minimalny zakres informacji to trudno ... ja rozumiem że można się nie znać na beemkach czy tam ogólnie na samochodach ... ale kurna przecież każdy ma w łapie dowód rejestracyjny ... wystarczy wklepać tutaj 7 cyferek z VIN'u i od razu będzie wiadomo z czym mamy do czynienia. Edytowane 6 Marca 2011 przez Mordulec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 I tak to potem jest- jakieś śrubki potem zostają a silnik złożony:) Jak sobie głowice sam zakładasz to powinieneś przynajmniej merytorycznie się przygotować a o tym jaki to typ silnika to tymbardziej Reinz i erling podają te dane wiec jaką uszczelke tam wkładasz to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 no i wystarczy troszkę poszukać,dałem w "ciekawe strony"adresik ,i jest tam pozycja-momenty dokręcania http://translate.google.pl/translate?u=http%3A%2F%2Ftis.bmwcats.com&sl=ru&tl=pl&hl=&ie=UTF-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 pytanie padlo ale podziekowan raczej nie bedzie i pewnie gosc sie znow odezwie za rok jak cos bedzie potrzebowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destro0 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 no i wystarczy troszkę poszukać,dałem w "ciekawe strony"adresik ,i jest tam pozycja-momenty dokręcaniahttp://translate.google.pl/translate?u=http%3A%2F%2Ftis.bmwcats.com&sl=ru&tl=pl&hl=&ie=UTF-8 Jedna sensowna odpowiedz za która dzieki!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 8 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 W pierwszym poście dostałeś odpowiedź,szybką bo o taką prosiłeś.Nawet dość konkretną. No chyba że odpowiedź zawierała zbyt duże przeskoki myślowe w stosunku do przeskoków myślowych Twojego pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafikone Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 ja skladalem ostatnio silnik i mialem uszczelke reinza i tam byly momenty i kolejnosc dokrecania napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Całe 14 minut na forum. Imponujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Całe 14 minut na forum. Imponujące... nie prawda... prawie 14 i pol ! nie zanizaj Forest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi