Avacs Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Witam. Problem dotyczy e 39 525 tds. Wczoraj zauważyłem że cieknie pompa wtryskowa. Sprawdziłem dokładnie i to napewno z pompy, bo przewody suche a krople pojawiają sie pomiędzy korpusem, a deklem do którego wkręcane są krućce od przewodów wysokiego ciśnienia. Pytanie tylko czy dużo roboty jest z wymontowaniem pompy to znaczy czy trzeba rozpinać rozrząd i ewentualnie jak ją puźniej ustawić żeby grało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja sam za to bym się za to nie zabierał, pompy się mszczą i to bardzo. Parę stówek wydasz na uszczelnienie... W innych markach, fachowcy, z tego co wiem nie chcą się brać za sprzęt Lucasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avacs Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Pompa już uszczelniona. Sam wymontowałem, zawiozłem do renomowanego warsztatu z autoryzacją boscha. Samo uszczelnienie 450 zeta. Auto już jeździ i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 20 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 no to cieszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi