dawide39 Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 witam mam pytanko jaki olej do silnika polecacie?????? do e39 2.5 tds i ile wchodzi do silnika :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Ja zalewam tdsa Valvolinem Maxlife 10w40, polecany i chwalony olej. do pieca wlejesz ponad 7l, polecam zakupic 10l najlepiej sie wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GleN Opublikowano 26 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Wlałem do swojej benzynki syntium i muszę powiedzieć, że praca silnika jest aksamitna ;-) motor pracuje miękko i bez drażniących sucho brzmiących odgłosów. 2 banieczki po 4L zadałem i mam na ewentualne dolewki, nawet sporo. Kiedyś byłem zachwycony mobilem - pomyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi