sebo1986 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Witam, mam problem ze wspomaganiem, tylko nie wiem czy to napewno pompa, objawy są takie że jak sie skręca to kawałek obrotu chodzi dobrze, nagle jak by sie zblokowało i znowu dobrze chodzi, w tym momencie jak sie blokuje to trzeba dosyc mocno trzymac kierownice zeby przekręcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Sprawdz jeszcze krzyzaka, czy niema luzow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo1986 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 okazało sie że to właśnie krzyżak, psiknolem na niego wd40 i wszystko działa, ale i tak trzeba go wymienic bo napewno zaraz znowu będzie to samo, nie wie ktos może czy krzyżak z E38 z silnikiem 4,4 (anglik ) będzie pasowałm do mojego E39 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi