suchy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam Szanownych kolegów& koleżanki moje Pytanie brzmi następująco... czy można wymienić same klosze w lampach po liftingowych? mam pęknięty lewy klosz w lampie a z tego co widziałem są jedwabiście drogie całe lampy może ktoś już wymieniał same klosze może pasują od innych lamp? proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nie wiadomo czy dostaniesz same klosze, drugi problem to trzeba sprawdzic bo szly dwa kleje do lamp, miekki, ten mozna rozkleić i wymienić szklo, twardy klej bez szans, wloz szpikulec miedzy szklo a tylna czesc obudowy i czy miekko czy twardo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 no własnie też o tym czytałem że jest problem z klejem;/ ale wiekszy problem narazie mam z tym kloszem bo chyba nie spawają kloszów jakimś spoiwem przeźroczystym? bo i nad tym sie zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 [ATTACH=CONFIG]15155[/ATTACH]tak wygląda ten klosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Tylko wymiana, a gdzie dostać taki klosz? Trzeba śledzic allegro i trafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 a nie orientujesz sie czy inne klosze podejdą np. od starszych wersji lub tych po 2001r? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi