Bawarjan Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Witam, robie małe porządki w garażach i tym samym mam na sprzedaż BMW E39 530DA 99/00r Auto bylo kupione w polskim salonie z racji tego ze wyjechalem auto stoi juz drugi rok prawie nieuzywane moze robie nia 2000 km rocznie szkoda zeby sie marnowała wiec sprzedaje. Jest to Wersja Mpakiet czyli listwy M na dzwiach, zdezaki M ksenony,kierownica M,Itd. Auto jest zadbane ma nowe zawieszenie gwint.wszystkie tarcze i klocki nowe oleje i plyny powymieniane zreszta caly czas na bierzaco nic niejest zniszczone w srodku powycierane czy podarte. czarna skorzana tapicerka dwostrefowy klimatronic,multifunkcja w kierownicy,tempomat,skrzynia tiptronic link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/bmw-530-530d-mpakiet-ladna-i-zadbana-C21031498.html Cena 19 500 PLN +353877488137 gg: 9448348 PzdR Edytowane 23 Października 2011 przez Bawarjan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Śliczna, zrób cene to wujcio weźmie, dawno nie jeździłem dieslem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bawarjan Opublikowano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Kavin ty krejzolu widze że też lubisz sobie robić zupe z aut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Moja 5tka stała kupe czasu, wczoraj odebrałem z wymiany motoru, to jest jednak zacne auto i teraz mam silnik po małym przebiegu ale benzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 czy te autko nie stało przypadkiem w gdzieś komisie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 (edytowane) to nie tu Edytowane 15 Listopada 2011 przez Jareknes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal19 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 to nie tu czy auto ma oryginalny lakier na wszystkich elementach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi