wydra Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 dokładnie taki wynik sam jestem w szoku:shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 dokładnie taki wynik sam jestem w szoku:shock: ...a jak wrażenia z jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ...a jak wrażenia z jazdy... Jaro, a jakie mogą być, widzisz, że kolega nie może się od kierownicy oderwać I wcale się nie dziwię, też chyba miałbym z tym mały kłopot:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 naprawdę o niebo lepiej , czysta pszyjemność z jazdy niby pare koni wiecej a rużnica duża :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Sebo byłeś 20 w adt? bo jak tak to musieliśmy sie minac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Sebo byłeś 20 w adt? bo jak tak to musieliśmy sie minac Byłem ok. 13:30 i Adrian mówił, że właśnie wyjechałeś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 tak wyjwchałem o13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 "tak wyjwchałem o13" sorki pospiech wyjechałem o 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek DKL Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A jak koledzy wygląda u was sytuacja ze spalaniem po chipie??Chipował ktoś wersje 2.0D 150 KM w ADT?? Jakie wyniki osiągneliście po chipie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 A jak koledzy wygląda u was sytuacja ze spalaniem po chipie??Chipował ktoś wersje 2.0D 150 KM w ADT?? Jakie wyniki osiągneliście po chipie?? Ja robiłem w ADT moja turbina po regeneracji nie dawała rady i z 140 koni serii wyszło 175 i prawie 400Nm. Polecam Adrian jest w porządku, a najważniejsze że wie co mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek DKL Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 A jak odczucia z jazdy po chipie?? Idzie odczuć znaczną różnice?? Spalanie zwiększyło mocno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Odczucia są takie, że jest mega różnica... Spalanie można powiedzieć, że nie spadło, ale też nie wzrosło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Odczucia są takie, że jest mega różnica... Spalanie można powiedzieć, że nie spadło, ale też nie wzrosło... Jaro chce powiedzieć ze jak paliło 10 to teraz i pali 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek DKL Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Czyli wzorowo... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 No może nie 10, ale szczerze mówiąc to średnio trzeba te 7literków liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek DKL Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 A jak się poszaleje to nawet troszkę więcej... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 No wiadomo, chociaż te 7 co podałem to średnia z ostatnich bodajże 10 albo 20 ostatnich tysięcy, wiadomo jak jade jak emeryt to spalanie około 5 jak agresywnie to 7-8, po mieście w zimie to i pod 10 podchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi