robax Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów, przymierzam sie do kupna tej buni http://otomoto.pl/bmw-530-530d-m-pakiet-alu19-manual-C22047734.html takie właśnie mi się marzyło i znalazłem, ale jak wiadomo przed zakupem są obawy, a z racji tego , że mam 500 kilometrów do kolesia szukam jak najwiecej informacji, oczywiście jestem juz umówiony w serwisie bmw na kompletne sprawdzenie, z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi, świeżak na forum : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Wygląda ładnie Pisz do gościa żeby podał VIN to coś więcej się o niej dowiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 tak właśnie zrobiłem, czekam, jak tylko mi podeśle to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zderzaki maja inny odcień bieli,siedzenia od zwykłej wersji,kiera nie ma znaczka M ,jakiś ulep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 M Pakiet wydaje sie byc dokladany. Bo krzesel w M pakiecie nie ma, a tu sa i dodatkowo powiem Ci, ze siedzialem na takich no i wygody to nie ma. Z najczestszych usterek: 1. Klapki w kolektorze ssacym (odlatuja, wpadaja wszedzie, niszcza wszystko) 2. Pekniety kolektor wydechowy (jak wsiadziesz, to dawaj ogrzewanie na maxa, wysiadaj na 15 minut, wsiadz z powrotem, jak bedzie czuc spaliny, to juz masz powod zeby tysiaka oderwac z ceny). 3. iDrive w tych poczatkowych wersjach nie jest dopracowany, wiec komp, komp i jeszcze raz komp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Na pewno składane auto z nie jednego, nie zaznaczył bezwypadkowy, bez salonu łatwo będzie sprawdzic, ale niech powie Ci prawde co i jak.. moze nie ma tragedii.. W naszej E90 tez dokładamy M Pakiet ale planujemy docelowo chyba wszystko, moze oprocz listw wokół szyb w polerowanej czerni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Co do samych usterek to dopiszmy jeszcze rozszczelniające się kolektory ssące, pękające rury ciśnieniowe od IC i cieknące automaty z tulejki instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 dzieki Panowie jestem umówiony na wtorek z kolesiem, podjedziemy nas ASO i zobaczymy co w trawie piszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 podaje numer VIN WBANC71090B144684 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 [TABLE=width: 712] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD]Dane pojazdu [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD]Art. [/TD] [TD]Wartość [/TD] [/TR] [TR] [TD]Numer podwozia [/TD] [TD]WBANC71090B144684 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Kod typu [/TD] [TD]NC71 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Typ [/TD] [TD]530D (EUR) [/TD] [/TR] [TR] [TD]Typoszereg E [/TD] [TD]E60 () [/TD] [/TR] [TR] [TD]Seria [/TD] [TD]5 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Rodzaj konstrukcji [/TD] [TD]LIM [/TD] [/TR] [TR] [TD]Układ kierowniczy [/TD] [TD]LL [/TD] [/TR] [TR] [TD]Drzwi [/TD] [TD]4 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Silnik [/TD] [TD]M57/TU [/TD] [/TR] [TR] [TD]Pojemność skokowa [/TD] [TD]3.00 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Moc [/TD] [TD]160 [/TD] [/TR] [TR] [TD]Napęd [/TD] [TD]HECK [/TD] [/TR] [TR] [TD]Skrzynia biegów [/TD] [TD]MECH [/TD] [/TR] [TR] [TD]Kolor [/TD] [TD]ALPINWEISS 3 (300) [/TD] [/TR] [TR] [TD]Tapicerka [/TD] [TD]STOFF EDWARD/ANTHRAZIT (ABAT) [/TD] [/TR] [TR] [TD]Data prod. [/TD] [TD]2003-11-05 [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD]Wyposażenie [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD]Kod [/TD] [TD]Nazwa (interfejs) [/TD] [TD]Nazwa (ETK) [/TD] [/TR] [TR] [TD]S169A [/TD] [TD]EU3 EXHAUST EMISSIONS NORM [/TD] [TD]Redukcja spalin EU 3 [/TD] [/TR] [TR] [TD]S1CAA [/TD] [TD]SELECTION COP RELEVANT VEHICLES [/TD] [TD]Dummy-SALAPA [/TD] [/TR] [TR] [TD]S423A [/TD] [TD]FLOOR MATS, VELOUR [/TD] [TD]Dywaniki podłogowe Velours [/TD] [/TR] [TR] [TD]S428A [/TD] [TD]WARNING TRIANGLE [/TD] [TD]Trójkąt ostrzegawczy i apteczka [/TD] [/TR] [TR] [TD]S441A [/TD] [TD]SMOKERS PACKAGE [/TD] [TD]Pakiet dla palących [/TD] [/TR] [TR] [TD]S508A [/TD] [TD]PARK DISTANCE CONTROL (PDC) [/TD] [TD]Park Distance Control (PDC) [/TD] [/TR] [TR] [TD]S540A [/TD] [TD]CRUISE CONTROL [/TD] [TD]Tempomat [/TD] [/TR] [TR] [TD]S606A [/TD] [TD]NAVIGATION SYSTEM BUSINESS [/TD] [TD]System nawigacji Business [/TD] [/TR] [TR] [TD]S644A [/TD] [TD]PREP. FOR. MOB. PH. BLUET. INTERF. [/TD] [TD]Instalacja tel. kom. z Bluetooth [/TD] [/TR] [TR] [TD]S698A [/TD] [TD]AREA-CODE 2 [/TD] [TD]Area-Code 2 do DVD [/TD] [/TR] [TR] [TD]S785A [/TD] [TD]WHITE DIRECTION INDICATOR LIGHTS [/TD] [TD]Lampy kierunkowskazów białe [/TD] [/TR] [TR] [TD]L801A [/TD] [TD]GERMANY VERSION [/TD] [TD]Wersja krajowa Niemcy [/TD] [/TR] [TR] [TD]S863A [/TD] [TD]EUROPE/DEALER DIRECTORY [/TD] [TD]Spis dealerów, Europa [/TD] [/TR] [TR] [TD]S879A [/TD] [TD]GERMAN/OWNERS HANDBOOK/SERVICE BOOKLET [/TD] [TD]Instrukcja obsługi, jęz. niemiecki [/TD] [/TR] [TR] [TD]S8SAA [/TD] [TD]COUNTRY SPEC. RELEASE OF NAVIGATION [/TD] [TD]Aktywacja nawigacji charakt. dla kraju [/TD] [/TR] [TR] [TD]Kod [/TD] [TD]Nazwa (interfejs) [/TD] [TD]Nazwa (ETK) [/TD] [/TR] [TR] [TD]S8SBA [/TD] [TD]COUNTRY SPEC. RELEASE OF TELEMATIC [/TD] [TD]Aktywacja syst. telem. char. dla kraju [/TD] [/TR] [TR] [TD]S8SCA [/TD] [TD]COUNTRY SPEC. RELEASE OF TELESERVICE [/TD] [TD]Aktywacja syst. telem. char. dla kraju [/TD] [/TR] [TR] [TD]S8SPA [/TD] [TD]COP CONTROL [/TD] [TD]Sterowanie CO2 [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 712] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD]Wyposażenie seryjne [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 100%] [TR] [TD]Kod [/TD] [TD]Nazwa (interfejs) [/TD] [TD]Nazwa (ETK) [/TD] [/TR] [TR] [TD]S2RAA [/TD] [TD]LT/ALY WHEELS TRAPEZE STYLING 134 [/TD] [TD]BMW alloy wheel, trapezoid style 134 [/TD] [/TR] [TR] [TD]S548A [/TD] [TD]SPEEDOMETER WITH KILOMETER READING [/TD] [TD]Licznik kilometrów [/TD] [/TR] [TR] [TD]S851A [/TD] [TD]LANGUAGE VERSION GERMAN [/TD] [TD]Wersja językowa, niemiecki [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 jutro sprawdzamy auto na ASO w zielonej górze, zobaczymy co to jest warte, dzieki wszystkim za pomoc ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Albo ja jestem slepy, albo tutaj o m-pakiecie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Albo ja jestem slepy, albo tutaj o m-pakiecie nic nie ma. Ni ma inaczej mówiąc ktoś zamontował samemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 dlatego odcien deko inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam , wiec byłem furka miała dwa dzwony, a tak w skrócie to po prostu , jak to kolega wcześniej napisał: ulep zrobiony samemu.... poszukiwania dalej w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Widzieliśmy to od początku... ale kto nie szuka nie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robax Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 powiem tak to sa moje pierwsze poszukiwania, czegos konkretnego , teraz mam e-39 520 D 2000 rok. i czas na zmiany, dzien zaliczam do dobrych pomomo rozczarowania sie samochodem, ale sporo sie nauczyłem na co zwracac uwage dzieki kumplowi i waszym radom, dzieki pozdrawiam, oczywiscie jak cos wypatrze to zapytam o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Szczerze to ta Beemka w ogole mi sie nie podobala i z racji gustu i z racji tego, ze to bylo jakies pomieszanie z poplataniem. Widac, ze koles dokladal wiele rzeczy, nie mam nic przeciwko temu, bo sam tak robie, ale zero konsekwencji w tym dzialaniu. Bo dla mnie Mkowa kierownica i taborety kuchenne pasuja do siebie jak piesc do oka... Pewnie jak byl roztrzaskany to dobrze wyczail odszkodowanie i starczylo na zrobienie auta i dorzucenie kilku gadzetow powodzenia w szukaniu, pamietaj, ze to model newralgiczny i trzeba naprawde na spokojnie kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi