kacperix Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam Szanowne Grono forumowiczów, kilka postów już napisałem, a tutaj jeszcze mnie nie było. Nadrabiam zaległości, niedawno zakupiłem moje pierwsze bmw, trafiło się e46 touring 320d na CR z 2002 roku, 100% bezwypadek w ori lakierze, i idealną korekcją wtrysków także długo się nie zastanawiałem... na razie jestem na etapie ogarniania autka po zakupie czyli wszystkie filtry, odma, olej, rejestracja ubezpieczenia itd.. klapki już wyeliminowałem z kolektora zaworki przeczyściłem razem z egr, na wiosne katy out i jakiś program by się przydał, bo w porównaniu z poprzednim autem to bmw na razie nie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 siema było brać 3,0 i by jechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podkladka Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Czejść Co racja to racja 3.0 robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 siemka, opowiedz cos wiecej o klapkach... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperix Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 witam witam 3litry to by robiło robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 3 litry na pewno by robiły robote ale dobry wirus i tesz jedzie sie pszyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Hejka opowiedz cos wiecej o klapkach... Klapki w dolocie, czyściłem go ostatnio i swoje zostawiłem, bo miałem okazję czuć te szarpanie przy gaszeniu w innej furce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 jak się nie ma co się kocha, to się kocha co się ma... Witaj kolegobmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi