Stasiek530d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Cześć, jestem w trakcie wyboru felg 17 albo 18-tki i mam prosbę czy ktoś z forum może pożyczyć któryś z rozmiarów ? tak żeby sie tylko przejechac sprawdzić jaka jest róźnica w jeździe na takich felgach,bądz jak ktos ma teraz na swoim aucie założone to bym sie chętnie z nim przejechał, ponieważ nie chce kupić nieprzemyslanie a potem sprzedawac bo bedzie mi jednak coś nieodpowiadało. Kumpel ma 17 ale w e46 i potrzebowałbym ew. perścienie ze zmiana śr.otworu.Pzdr. Ps. jakos sie odwdzięcze:drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Hmm a co to ma wspólnego z tuningiem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Hmm a co to ma wspólnego z tuningiem ?? z tuningiem wizualnym wg.mnie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 z tuningiem wizualnym wg.mnie ma Prosisz żeby ktoś Ci pożyczył felgi i to ma być tuning ?? chyba bardziej w ogłoszenia pasuje , nie sądzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Prosisz żeby ktoś Ci pożyczył felgi i to ma być tuning ?? chyba bardziej w ogłoszenia pasuje , nie sądzisz ? no jest z tym zwiazane ale masz racje cos w tym jest, komuś mam napisac żeby mi to przerzucił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś do Admina żeby przeniósł do odpowiedniego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś do Admina żeby przeniósł do odpowiedniego działu ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 No ja moje pożyczyłem szwagrowi, ale z doświadczenia (2 lata temu 17", a rok temu 18") powiem Ci, że między tymi rozmiarami to ja różnicy nie wyczułem. Mam e46... Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Kolego napisz na czym Ty wogóle teraz jeździsz. 16"? Jaki profil opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Cześć, Kumpel ma 17 ale w e46 i potrzebowałbym ew. perścienie ze zmiana śr.otworu jesli kumpla felgi bylr robione do trojki to nie przymierzysz ich bo beda mialy za mala srednice otworu. chyba ze ma felgi z piatki- wtedy nie potrzebujesz pierscieni centrujacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 e36..... 15 cali zima 195/65..coś koło tego.....możesz latać bez obaw... lato 17stki przód 205/40 tyl 225/45....jeśli dobrze pamiętam....taczka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 teraz mam zime 16 205/55 na takich kupiłem, ale zastanawiają mnie 18-tki, dlatego chciałbym osobiście odczuć jaki jest komfort jazdy na takim kapciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 ja mam takie ogumienie na zimę (16") i przy 18 latem to jedyne odczucie to że w zakręt wchodzę bez stresu, ale dziury w miarę możliwości omijam z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ja teraz śmigam na zimie 225/45/17 tragedii nie ma jest delikatna różnica w porównaniu z 225/55/16 *i komfort nadal jest nie wiem jak przy osiemnastakach ale bez względu opinie na lato wrzucam na tył 255/45/18 a na przód 225/40/18 pozdrawiam * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi