aro Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam Jak radzicie czy kupić nowy goły zamiennik,czy orginalny goły? ceny zbliżone.(oba do malowania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukax21 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 oryginał to zawsze oryginał z zamiennikami są nieraz problemy przy spasowaniu Jeżeli oryginał jest w podobnych pieniądzach i jest w dobrym stanie który nie będzie wymagał szpachlowania to wolałbym kupić właśnie oryginał* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 też polecam oryginal!bo z zamiennikami tak jak kolega lukax21 napisal bywa róznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANKIN Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 orginał to orginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jaki ten zderzak, bo mam przedliftowy ze swojej lodówki możemy sie dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 orginał to orginał X2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 do e39 przed liftem jaka cena? i czy otwory na spryski są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Jak chcesz wkurzać blacharza czy lakiernika to weź podróbkę hehe tylko czegoś dotkniesz to się rozleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Obejrzyj w mojej galerii http://www.maxbimmer.pl/f29/moja-lodowka-12925/ to ten co miałem przed zmianą na M-pakietowy. Otwory są, ale nie oryginalne, ktoś je zrobił pod spryski. Zderzak nie jest idealny, ale w zasadzie wystarczy zmatować i pomalować, bo go tak na szybko pryskałem zanim dotarł ten M-pak. Jeden halogen jest pęknięty, nie pamiętam który. Górna listwa chyba lewa jest też pęknięta, ale zderzak cały. Nie wiem jakie sa ceny na allegro, muszę zerknąć, ale na pewno z tych najniższych półek cenowych. Widzę, że ludzie ładują ceny nawet po 800zł za kompletny zderzak, nieźle. Myslę że 300zł za kompletny to chyba dobra cena? Promocja 249zł Edytowane 4 Stycznia 2012 przez E34-Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 To się nawet nie zastanawiaj. Za 249 w promocji to nic innego nie kupisz... Pozatym tylko ori, ja jak kupiłem zestaw m-pakietowy i pytałem kilku lakierników o cenę, to każdy najpierw pytał czy ori czy zamiennik, i oczywiście przy zamienniku inna cena, bo też mówili że nie zawsze pasują i później lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Dzięki za wszyskie info na temat.Jeszcze poczekam bo kolega się zaoferował że popatrzy w niemcowni może będzie coś pod mój kolor,jak nic to się odezwę do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Spoko, ja będę w PL teraz 2 tyg. później pewnie ok. sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 zamienniki to lipa ciężko trafić taki co taki co by na 100 procent pasował wiem to z doświadczenia orginał to orginał z dobrego materiału a nie laminat jak tobie Patryk goni za taką kasę to nawet się nie zastanawiaj tylko bierz puki jeszcze go ma:p;) l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Stawiam na oryg., zamienniki to tylko chińska tandeta. Ewentualnie polecam oryginał z allegro , wprawdzie używany do lakierowania, ale niebo lepszy od szajsu z ChRL.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi