marrud Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 witam. na tym poscie mam konkretnie problem do wyjasnienia, jest nim gasnacy jeden cylinder na jałowym biegu. ogolne objawy choroby mojego auta :auto ma defekt. spadki mocy na wysokich obrotach. turbina nie daje 100% mocy, na jałowym biegu wyłącza sie cylinder(nie zawsze, raczej zadko) i nie wiem na dzien dzisiejszy jak tam przeplywomierz. byl raz wymieniany ale na uzywke. wymienilem w stando po badaniu silnika, stad wiem co mu dolega. nie wiem czy ten cylinder nie jest spowodowany wlasnie brakiem owej mocy, bo po wymianie przeplywomierza , auto szlo zdecydowanie lepiej i nie zauwazylem wyłaczania cylindra. objawy gasnacego cylindra: na postaju, auto poprostu zaczyna lekko drżeć i halasowac. co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 nazywaj tematy jak trzeba bo polecą do kubła......:2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrud Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ty mi napisz co to jest i jak to wyleczyc a nie linczujesz mnie. sam problem mnie juz wystarczajaco zlinczowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Marka model silnik pojemnoisc rok jak mamy Ci pomóc skoro nie wiemy czy masz problem z Dużym Fiatem, Polonezem czy Bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrud Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 bmw e46 320d 1999/2000 kombi. 136peesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja myślę ,że najlepiej podjedź do Majewskiego bo widzę ,że jesteś z Brzegu , ma warsztat w starej garbarni między Odrą a kanałem napewno wynajdzie co boli twoją furę , my możemy tylko domniemać , że nieszczelny układ , przepływka czy też coś innego powodów może być wiele <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ja bym stawial na wieszajacy sie wtrysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) ja bym stawial na wieszajacy sie wtrysk x2 i to jest najbardziej prawdopodobne. Dodatkowo (jako ostatnią rzecz) sprawdziłbym kompresję, może któryś z zaworów nie domyka się co jakiś czas i stąd możesz mieć podobny objaw. Poza tym łaskawie zmień temat posta, bo za chwile znajdziesz go w dziale śmietnik. Warto poczytać regulamin zanim napiszesz coś na forum. Nikt Cię nie chce "dobijać" tylko dobrą radą służy. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez 5oul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nazwa tematu=kubeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi