emenek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam, tak jak w temacie, dokładał ktoś z was tempomat do E39 ? znalazłem na innym forum link z dokładnym opisem lecz po 5/1999 roku.. A wie ktoś jak to wyglada w roczniku 1996 ? mam zamontowany silniczek od tempomatu, przepustnice, dokupiłem kierownice z multifunkcja.. nie wiem jak jest z modułem, wiązką, stycznikami hamulca i sprzęgła.. z góry dzieki za odp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Sam bym sobie dołożył jak by się dało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Większość elementów zamontowanych w Twoim aucie jest na RealOEM.com Online BMW Parts Catalog Jeżeli jest w opcjach doposażenia to masz szansę że wszystko jest przygotowane do wpięcia multifunkcji. Dla pewności rozbierz obudowę kierownicy i zobaczy czy te wtyczki tam wiszą i czekająna wpięcie do kiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 BMW-klub.pl • Zobacz temat - [E39] Multifunkcja i tempomat - dołożenie - od 09/98 znalazłem to .. i od 99 roku spinasz 3 kabelki i jestes w domu .. a w starszych jest lipa.. patrzyłem za poduszka to tam nic nie ma.. świeci mi sie i tak kontrolka poduszki .. mam moduł do sterowania radiem bo mam radio JVC z DVD i podpiecie pod oryginał mi nic nie da.. tylko nie wiem jak z tym modułem mam tempomatu .. wiązka i w ogole .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No jak nie ma instalacji na zmiany to lipton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 wszystko idzie dołozyć ;D spokojnie ;P ps. wie ktoś może co to takiego ? nr 0205005010 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Do dokładki tempomatu może przydadzą Ci się te schematy nie wiem jaki masz silnik - więc masz do m52 i m51, instalacja z manetką przy kierownicy - do e39 przed 09/1997: http://marcopolo.pl/bmw/2728.pdf http://marcopolo.pl/bmw/2939.pdf Chodzi o tę część? Potencjometr gazu 0205005010 35.41-1162548.2 BMW według realoem jest to Siłownik przepustnicy ADS 2 (lecz nie wiem co to jest i do czego służy :sad:) RealOEM.com * BMW E39 520i Throttle actuator Ads 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Super, wielkie dzieki ;P masz u mnie piwo ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi