SoulRea Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ciężko mi doradzić w tej kwestii gdyż, każdy lubi co innego. Mi na przykład nie zależy na DvD choć mam duży ekran itd ale skoro ma ktoś takie potrzeby to chyba dobrze wybrać opcje taka która nie pociągnie mocno po kieszeni i będzie to miało przy okazji wizualnie dobry efekt. Myślę ze tym cudakiem można sterować śmiało za kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja napewno małe radio bym sobie odpuścił bo słabo to wygląda. Mam takie jvc w busie, ale do bmki bym takiego nie wstawił. 1000 za zestaw navi to tanio,a jak coś innego to tylko stacja multimedialna... Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 A jak jakość dżwieku w ori navi w stosunku do stacji multimedialnych pioneera , alpine , kenwood ? W sumie racja wydać 500 zł i mieć jakieś małe radio to juz lepiej multimedialna stacja lub ori navi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Ja latam na oryginalnym sprzęcie nie ma szału ale do tego co potrzeba to w zupełności mi starcza tylko że ja stary zgred już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Stacja napewno zagra lepiej niż ori. Ale wiadomo koszt stacji też nie jest mały... Wysłane z mojego GT-I9100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Co do stacji multimedialnej to zależy co chcesz. Jak chcesz mieć najnowszą i najlepszą i nową to jest to bardzo duży koszt. Ale tak jak kolego mówi że miał IVA-D106 (też ją miałem w poprzednim aucie i grała fajnie) i chciał by ją włożyć do BMW to śmiało bym to robił bo używki na allegro spokojnie da rade teraz trafić po 700zł do tego bym dokupił jakiś wzmacniacz, skrzynie i na przód jakieś głośniki i masz za***isty sprzęt w granicach 1500 -2000zł (wszystko też zależy co oczekujesz od sprzętu). A żeby włożyć ori monitor (za który musisz dać 1500zł) i dalej inwestować żeby to grało to mim zdaniem się nie opłaca, a finalny zabieg może być kiepski. Jak skończę u siebie robić sprzęt przynajmniej pierwszy etap to możemy się ustawić na jakimś spocie i zobaczysz jak to gra pozdrawiam Hadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi