Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

To właśnie immo ten koleś w Auchan robi tak, żeby kluczyk fungał. Jak dajesz mu do dorobienia to on Ci daje za 180zł gotowy którym otwierasz, odpalasz, ale nie ma pilota do otwierania centralnego. Cała reszta działa.

Hmm no to w sumie teraz kwestia ile kasuje za tą pestkę i grawerkę .... bo nie wiem czy jest sens samemu kupować ten nowy goły klucz za 25zł ? czy od razu iść i zapłacić 180zł za gotowca + dokupić za 40zł te stare bebechy z odzysku -> wychodzi jakieś 220zł na gotowo :)

zapłacić 180zł za gotowca + dokupić za 40zł te stare bebechy z odzysku -> wychodzi jakieś 220zł na gotowo

wszystko cacy by było,jeśli zrobi ci to na takim kluczu,żeby te "bebechy" wlazły,bo ja jak dorabiałem,to właśnie też mi dawał klucz z pestką,ale taki jak do Robura:p,czy innego holcwagena,a tak masz ori

SPAM pokasowałem z mojego tematu.

Instrukcja jak postępować w przypadku dorobienia klucza do E39 znajduje się w postach powyżej , jak ktoś ma coś merytorycznie do dodania jeśli chodzi zakodowanie , dorobienie klucza to proszę pisać.

A spam typu podjedź tu albo przewiń stronę to sobie wrzucajcie do Humoru , powitań albo gdzie tam chcecie .... za dużo syfu się narobiło ostatnio na forum i żeby znaleźć konkretną odpowiedź trzeba przeglądnąć 10 stron o dupie maryni zanim coś sensownego się człowiek dowie na temat problemu który go interesował.

• 2 miesiące temu...

Bromba czemu nie mówiłaś Ja robiłem po kosztach bo za grot dałem 30 zł,dorobienie w kauflandzie 30 zł,a kluczyk używany na bebechy w Kunicach za 10 zł czyli 70 zł a zostało mi tylko zaprogramować aby odpalać nim auto :) i przy okazji wykasować stare klucze :)

Bromba czemu nie mówiłaś Ja robiłem po kosztach bo za grot dałem 30 zł,dorobienie w kauflandzie 30 zł,a kluczyk używany na bebechy w Kunicach za 10 zł czyli 70 zł a zostało mi tylko zaprogramować aby odpalać nim auto :) i przy okazji wykasować stare klucze :)
Czy to wszystko można zrobić w Legnicy i okolicach czy mus na Wro zasuwać,głównie chodzi mi o immo, w zapasowym nie koniecznie musi być pilot.Chcę dorobić zapas a do Legnicy blisko.Jeszcze jedno pytanko czemu wykasować stare klucze?

Ja dorabiałam kluczyk,bo kupiłam auto tylko z jednym.

W Legnicy na ul.Pomorskiej 17 gość nazywa się Jerzy Oleszek P.H.U. "OLZA"

Jeśli nie potrzebujesz z pilotem to wyjdzie Ci jeszcze taniej.

A czemu wykasować stare klucze? Szczerze,to nie wiem.

Stare klucze ;) te które są dopisane z kompletu a ich nie masz żeby poprzedni właściciel nie pojawił się ze swoim kluczem i odjechał autem jak swoim
aachh!!! no to fajnie mi to nie grozi z pod pirenejów nikt nie będzie jechał.Dziękuję za odp.

No to jeśli chodzi o dorobienie grota do e39 zapłaciłem ze swoją surówką 30zł a surówka pod bebechy 30zł na alledrogo :)

Jak kolega wyżej napisał chce wykasować stare klucze a mam ich zakodowanych 4 sztuki.

Jestem ciekaw czy nie można by było zaprogramować używanej pestki-transpondera ?

No to jeśli chodzi o dorobienie grota do e39 zapłaciłem ze swoją surówką 30zł a surówka pod bebechy 30zł na alledrogo :)

Jak kolega wyżej napisał chce wykasować stare klucze a mam ich zakodowanych 4 sztuki.

Jestem ciekaw czy nie można by było zaprogramować używanej pestki-transpondera ?

Georgii,zobacz na date posta,szukajka nie boli,nie,nie da się przekodować pestki

http://www.maxbimmer.pl/f28/dorobienie-kluczyka-e39-przedlift-15837/