Arek1985 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 siemka. moze ktoś mi pomoze wyjasnic przyczyne skaczących świaleł tzn włączam światła następuje pozimowanie (góra-dół) i ustawiaja sie idealnie po czym po 5 sekundach zaczynaja skakać góra-dół i tak nonstop. miał moze ktoś podobna przygode i jest w stnie mi pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja bym stawiał na czujniki poziomowania , sprawdz lączniki przy wahaczach czy siedzą na swoim miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja bym stawiał na czujniki poziomowania , sprawdz lączniki przy wahaczach czy siedzą na swoim miejscu... o własnie co do czujników to ja tylko jeden mam z tyłu z przodu na wahaczu nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 No to już jest odpowiedź na Twoje pytanie, bo z przodu też powinien być (jak dobrze pamiętam to po stronie pasażera)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 No to już jest odpowiedź na Twoje pytanie, bo z przodu też powinien być (jak dobrze pamiętam to po stronie pasażera)... no ok. ale jak wyjasnisz fakt ze przez rok nie było z nimi problemu dopiero cos teraz zaczeło szwankować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 moduł świateł Ci siadł ja w swojej e46 miałem pourywane wtyczki od czujników poziomowania i nic sie nie działo z lampami , odłącz wtyczki silniczków przy lampach jak będą równo i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1985 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 moduł świateł Ci siadł ja w swojej e46 miałem pourywane wtyczki od czujników poziomowania i nic sie nie działo z lampami , odłącz wtyczki silniczków przy lampach jak będą równo i po problemie ha ha powiem ci ze w ostateczności to za***isty pomysł wezme jeszcze sprawdze ten czujnik poziomowania z tyłu auta jesli nic z nim nie wykombinuje to napeno skorzystam z twojego pomysłu. a co do tego modułu swiateł to jesteś pewny ze to wina własnie jego??? jest jakaś opcja sprawdzenia go?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi