kozin09 Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dzisiaj sprzedałem swoją E39, którą wielu z Was dobrze kojarzyło. Sprzedałem żeby kupić cos żonie, ale to nie koniec przygody z BMWhappy_bmw mam na oku takie coś, co myślicie o tej... Oferta - BMW 523 - Witam. Mam do zaoferowania doskonałe BMW e39 523i steptronic (bardzo wygodne a za razem oszczędne) ,silnik na podwójnym vanosie zala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Kozin kupuj teraz z mocniejszym motorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 :pno mocnniejszy o 35 NM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 BMW 520d 2000 E39 IDELNY STAN Z NIEMIEC !!! (3201864243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jak Wam sie widzi? ile by wynosiły opłaty w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Napisz do Kevina, niech Ci sprawdzi historię serwisową, przebieg...:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NI3L Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 136 koniufff ? beka panie, bierz cos min 170 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 V8! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 kozin za tą kase polift to nawet dobra cena... choć cena pewnie taka bo klima normalna ..... 2.0 troche mało ale dramatu niema az takiego.... wygląda ładnie ale i tak jest od handlarza więc vin rozkodować i historie serwisową trzzeba znać bo ja np nie ufam takim sprzedawcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Najprawdobpodbniej zmienię miejsce zamieszkania i musze się liczyć z kosztami dojazdu do pracy. Dlatego Diesel, wole kupić słabsze ale w ok stanie i co by mało paliło. PS. Zona dzisiaj dostała autko, teraz kolej na mniekuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Kozin jak chcesz 2.0d, to niejaki crm123 (czy jakoś tak) miał na sprzedaż identyczną. Kosa kupował od niego 530d wcześniej i o ile wiem to jest zadowolony. crm jest z Ostrowa, widziałem ostatnio jego furmankę na mieście, numer mam, więc jak co to się mogę dowiedzieć. Mój nr masz jak co, pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 11 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Oferta - BMW 320 co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 jak sie nie mylę to dosyć długo ktoś chcę ją sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Ta trójka ładna. Długo może stać , bo nawet seria słaba. Dla Ciebie Kozin zdaje się być to na dalszym planie, bo najważniejsze żeby technicznie była OK, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Oferta - BMW 523 - Sprzedam BMW 5 E-39 z najlepszym i niezawodnym silnikiem 2.5 benzyna 170 PS, z oryginalnym przebiegiem 203000 kilometrów Autko jest w a tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Czytałeś mojego posta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 o ile mnie pamięć nie myli to ziomek wystawiał w cenie 20k +,a kozin wkleja tu fury za +/- 12 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Oferta - BMW 523 - Sprzedam BMW 5 E-39 z najlepszym i niezawodnym silnikiem 2.5 benzyna 170 PS, z oryginalnym przebiegiem 203000 kilometrów Autko jest w a tutaj? ogladałem dzisiaj - masakra. Bąbelki walą z pod krućca, skrzynia nie reaguje na kickdown, wrzuca 4 przy 40km/h, wlew gazu pod zderzakiem, prawy predni boczek w innym drewnie, tylne lewe drzwi o zewnątrz sie nie otwierają, prawa strona w szpachli, przednia szyba wymienana tak ze klej wyciekł, dziura pod akumulatorem bo własnie przez ten wlew pod zderzakiem nie mógł zatankować jak auto było załadowane to lewarował za zderzak, jak otwieralem maskę to nerka mi w ręce została, generalnie śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Oferta - BMW 525 - Do sprzedania BMW E39 kombi, rok produkcji 2001, pełen lift, silnik 2.5 COMMON RAIL !!! Automatyczna skrzynia biegów. Auto w limitowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 limitowany szdoł lajn :bag::bag::bag: ***** sie zna a cena troche mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 limitowany szdoł lajn***** sie zna a cena troche mała dobre Dyziu he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 o ile mnie pamięć nie myli to ziomek wystawiał w cenie 20k +,a kozin wkleja tu fury za +/- 12 k Właśnie nie pamiętałem, ile on sobie liczył za nią, ale dzisiaj się dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi