matts73 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam, mam wielka prosbe - czy ktos z kolegow moglby mi pomoc w sprawdzeniu historii mojej BMW tzn. ostatni znany przebieg, historia serwisowa. Jest to auto z 1999 roku i ma podejrzanie niski przebieg 214 tys. km, przyjechalo do Polski dwa lata temu. Poprzedni wlasciciel zapewnia, ze przebieg jest oryginalny no ale dzisiaj to wiadomo jak to jest z licznikami a poza tym brak ksiazki serwisowej.Jesli ktos z kolegow ma dostep do takich informacji to bardzo prosze o pomoc, moj nr VIN WBADP81070GS81115. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udaj się z właścicielem do ASO za 50zł Ci dadzą historię serwisową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Historia pojazdu, dekoder VIN, przebieg i zdjęcia pojazdu, raporty uszkodzeń i usterek, baza pojazdów skradzionych, numer nadwozia. - VIN-Info na tej stronce możesz się czegoś dowiedzieć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts73 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Dzieki za odpowiedzi, ale jestem juz wlascicielem tego auta i przebywam obecnie w Szwecji. Bylem tu w salonie BMW i podali mi ostatni przebieg 209tys. km z tego roku ale nie jest to wiarygodne bo podobno przebieg jest rejestrowany w bazie danych przy przegladzie w Polsce a wiadomo, ze licznik po przyjezdzie do PL mogl byc krecony i stad taki przebieg na przegladzie. Dlatego mialem nadzieje, ze ktorys z kolegow moze mi pomoc w sprawdzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) daj vin ,to postaram ci się jutro sprawdzić co i jak... edit ,doczytałem vin w pierwszym poście.... jutro zadzwonie do kolegi w inchcape ,jak będzie w robocie to mi powie co tam ma ciekawego w systemie... edit 2 ... dzwoniłem ,dałem vin ,jutro będe wiedział co i jak to ci napiszę:lol: Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez PRZEMO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts73 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 VIN WBADP81070GS81115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts73 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 (edytowane) Z gory wielkie dzieki super, a wiec do jutra, pozdrawiam Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez matts73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja stawiam,że ori przebieg chociaż jeszcze raz tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 helloł!! to auto było tylko raz w serwisie w 2000 roku...[jeden jedyny udokumentowany przegląd w ASO :bag::bag::bag:] i miało wtedy 60000 przebiegu.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Przez rok 60tyś to ktoś ostro walił dystanse wystarczy zrobić 60 x 10lat a mamy 2013 cofnięty i to grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts73 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ok, jeszcze raz wielkie dzieki, tak czulem, ze ten przebieg to lipa chociaz stan techniczy i wizualny jest jak na tan rocznik bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ok, jeszcze raz wielkie dzieki, tak czulem, ze ten przebieg to lipa chociaz stan techniczy i wizualny jest jak na tan rocznik bardzo dobry. To nie rozumiem w czym przeszkadza przebieg skoro nie ma sie czego przyczepić? Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matts73 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Poprostu chcialem wiedziec czy aby to auto nie bylo spawane z kilku innych itp. jesli ktos dbal o auto to faktycznie przebieg nie ma znaczenia ale wtedy sa na to jakies dowody w postaci historii serwisowych albo np. rachunki za wieksze naprawy itd. W moim przypadku jak pisze Przemo juz w pierwszym roku auto zrobilo 60 tys.km Czyli idac tym tropem teraz powinno miec grubo ponad 500 tys. czyli raczej nie jest mozliwe zeby np. skora na fotelu kierowcy i na kierownicy byla w niemalze idealnym stanie. Jest w tym aucie troche niescislosci ktore mnie troche niepokoja. Wczoraj napisalem, ze auto jest w bardzo dobrym stanie technicznym a tu dzis rano paradoks - dziwny metaliczny stukot przy odpalaniu, auto z trudem odpalilo stukot zniknal, zgasilem auto probuje odpalic jeszcze raz a tu stukot jeszcze wiekszy i auto nie chce zapalic. Przerazenie w oczach no i maska w gore. Przyczyna - odkrecony rozrusznik - troche dziwne... Czy komus z kolegow rozrusznik sie odkrecil samoistnie??? Dlatego chcialem cos wiedziec o tym aucie bo mysle po dzisiejszym incydencie, ze czeka mnie jeszcze wiele niespodzianek ze strony mojego ( niestety juz w cudzyslowiu ) idealnego autka. Pozdrawiam i mam nadzieje, ze w razie wiekszych problemow bede mogl liczyc na Wasza pomoc poniewaz jest to moje pierwsze BMW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jeśli się dba o skórę to może wytrzymać długo zobacz np. damskie torebki,kurtki,buty,portfele z prawdziwej skóry to wytrzymują naprawdę długo mój jeden portfel miał 10 lat i przeżył nawet 12 miesięcy w monie,a buty ze skóry to podeszwa się kończy rozpada,a góra jeszcze by pośmigała oczywiście porównuję to do materiału czy skaju Więc kolego jeśli raz na kilka tygodni poświecisz skórze chwilę jakiś środek do skór i szmatka to odwdzięczy się i będzie długo służyć happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 akurat mam ta mozliwosc ze mieszkam w miescie handlarzy wypowiedziec sie w temacie tys km na liczniku jak nieraz widze auta ktore kumple sciagaja od niemca z przebiegiem ~ 350tys z rocznika 2009 i stanem skor w srodku szczenka mi odpada ze nie ma zadnego sladu zuzycia, co prawda pozniej auta maja po 150 tys :lol: ale inaczej nie sprzeda polakowi :4:widzac niektore perełki co maja po 150 tys i wnetrze zmeczone w srodku nie wiem co Ci ludzie robia w autach albo ktore to juz z rzedu 150? co do konserwacji tez bardzo duzo daje czesta pielegnacja nawet zwyklym balsamem, podstawowe czyszczenie wilgotnymi sciereczkami dla niemowlat i pozniejsze dokladne nasmarowanie balsamem za 30 zł działa cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Jak również auto może zbliżać się przebiegiem pod milion a fotele,kierownicę itp. można zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi