witek-e30 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Witam wszystkich, jestem na etapie sprzedaży swojej E30 z 1989, jeżeli ktoś był by zainteresowany to dajcie znać pod numerem 506*159*321. Do obejrzenia we Wrocławiu Autko jest bardzo dobrze utrzymane, włożyłem w nie mase czasu, serca, pracy i pieniędzy, zrobiłem dużo rzeczy, między innymi kompletny remont silnika (zregenerowana głowica, nowe pierścienie, tłoki, blok, uszczelki, wszystko co trzeba było) wymiana przednich piast i łożysk, nowy seryjny wydech, nowa przednia szyba, nowe tarcze, klocki i przewody, nowy most, wnętrze obszyte na czarno, czarna podsufitka, fotele Sport Sitze, ksenony, koła 17 cali, nowy akumulator, nowe filtry, oleje i paski. Dużo by pisać, na pewno o czymś zapomniałem : P Chętnie sprzedam miłośnikowi, który doceni wartość tego egzemplarza. Auto jest proste, podłużnice prościutkie, bezwypadkowe, cena okazyjna bo zależy mi na czasie, 12 300 zł : ) Przegląd jest do sierpnia 2014 Zapraszam na oględziny : ) Edytowane 20 Września 2013 przez witek-e30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek-e30 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ze względów finansowych obniżyłem cenę na 12 300 : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi