Chacko e30 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Witam ;D mam następujący problem,nie moge zamknąć samochodu z pilota;/;/ otwieranie drzwi i bagażnika działa wzorowo! jak wciskam guzik w pilocie od zamykania to zapala się podświetlenie wnętrza,bateria na 100% sprawna,robiłem kodowanie kluczyka nawet próbowałem robić "reset" poprzez odłączenie aku. już mi ręce opadają;/ aha no i jak zamykam auto z kluczyka to drzwi kierowcy nie zamykają się, muszę wcisnąć guzik ręcznie. co może byc przyczyną??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Sprawdź bezpieczniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Siłowniki, panie kochany. Siłowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 (edytowane) Siłowniki, panie kochany. Siłowniki. też tak myślałem ale dlaczego nie moge zamknąć drzwi kierowcy z kluczyka? w sobote rozbiore boczki,wymienie siłownik kierowcy i posprawdzam reszte. Edytowane 5 Lutego 2014 przez 5oul edytuj posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 też tak myślałem ale dlaczego nie moge zamknąć drzwi kierowcy z kluczyka?, bo jak padł siłownik to tylko otwieranie tych konkretnych drzwi zostaje, ewentualnie coś posypało się w zamku, o ile w ogóle się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi