Stifler Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Siema. dzisiaj zauważyłem że cały czas grzeja mi sie wkłady lusterek . Czy to jest normalne? czujnik pokazuje tempeature 15 stopni a lusterka sie grzeją. Nie powinny sie włączac przyciskiem od grzania szyby tylnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Lusterka grzeją automatycznie w zależności o temperatury otoczenia. Tak ma być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 no własnie czytałem troche na ten temat duzo osób pisze że grzeja im sie caly czas nawet jak jest lato inni mówią że od temperatury zalezy kiedy sie włacza a jeszcze inni że włącza sie je przyciskiem grzania szyby tył. to juz nie wiem jak powinno byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tricz Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Lusterka grzeją się cały czas. Mają za zadanie nie tylko odmrażać ale również osuszać lustro podczas deszczu. Spokojnie dużo prądu nie ciągną a po nagrzaniu pobór prądu jeszcze bardziej spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 czyli wszystko działa prawidłowo. Dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Jak grzeja to powinieneś się cieszyć u mnie w dieslu nie grzaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 A ja troszkę z innej beczki jest możliwość podpięcia prawego lustra pod światło cofania aby się obniżyło w dół jak jest w wersjach CP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Edu tak się obniża lusterko przy wstecznym, ale chyba tylko w wersji z el reg kierownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Edu tak się obniża lusterko przy wstecznym, ale chyba tylko w wersji z el reg kierownicą nie prawda... u mnie się obniża po włączeniu wstecznego ,a mam kierę w "manualu"... powiem wam z ciekawości ,że jest to wkurzające i z tego nie korzystam- przełącznik od regulacji lusterek przełączam na prawe i nie działa,jak jest ustawione na lewe[kierowcy] to przy wstecznym prawe automatycznie się obniży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No właśnie nie mają to tylko bmw w wersji CP tak jak ma przermo a ja nie ukrywam przydatnę to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 A to nei działa przypadkiem tylko w tych lusterkach, które mają opcje składania? Bo bardzo bym chciał taką opcję u siebie ale z tego co wiem działa to tylko właśnie w tych E46 które mają przycisk od składania lusterek (u mnie jest tylko suwak prawo-lewo i trapezik od regulowania lusterek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 ja w cabrio nie mam składanych lusterek a działa pewnie to tylko kwestia kodowania zaraz pewnie Kamcio wszystko wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 A wiec lusterko obniża sie tylko w wersji z elektrycznymi fotelami z pamięcią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Mówiłem, że Kamcio wszystko wyjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 A wiec lusterko obniża sie tylko w wersji z elektrycznymi fotelami z pamięcią Do głowy by mi nie przyszło takie powiązanie. Ale w sumie ma to sens. Bo w pamięci foteli zapamiętuje chyba też ustawienia lusterek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Do głowy by mi nie przyszło takie powiązanie. Ale w sumie ma to sens. Bo w pamięci foteli zapamiętuje chyba też ustawienia lusterek. No tak sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi