DANIO Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Potrzebuję się dowiedzieć jak poprawnie uruchomić na daną godzinę webasto które mam już przerobione z dogrzewania silnika na ogrzewanie wnętrza czy ktoś ogarną ten temat do perfekcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 W sumie nie ma tam nic do ogarniania, wchodzisz w przewietrzanie/nagrzewanie i ustawiasz godzine (opcja godz1) możesz również ustawić godz2, przykład godz1 wyjscie do pracy, godz2 wyjscie z pracy auto samo wie czy ma nagrzewać czy przewietrzać, poniżej 15 stopni włącza się nagrzewanie, powyżej tej temperatury przewietrzanie. nagrzewanie działa 30 minut, tak więc najlepiej ustawić start na około 25 minut przed planowanym wejściem do auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 ja zawsze nastawiałem 10-15 także może gorącą w aucie nie było ale już po odpaleniu leciało ciepłe z nawiewów a nie jest jeszcze tak że nagrzewa płyn do xx stopnie (71) i się wyłącza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Qurde kleyone, chyba rozwiązałeś mój problem. Kilka razy próbowałem to ustawić i nigdy ogrzewanie się nie włączyło, przewietrzanie działało, ale nie grzanie. Haczyk jast taki, że ustawiałem to zawsze latem. Muszę sprawdzić czy teraz zadziała. :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Znalazłem fragment o tym w instrukcji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 podziękował za podpowiedź :lol: wiem czemu mi się dobrze nie nagrzało bo ustawiałem zbyt wcześniej ustawiałem ogrzewanie :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedzwiedz Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Macie jakieś namiary na warsztat który ogarnął by w moim BMW webasto i ewentualnie przerobił żeby nie działało tylko na dogrzewanie silnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANIO Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Macie jakieś namiary na warsztat który ogarnął by w moim BMW webasto i ewentualnie przerobił żeby nie działało tylko na dogrzewanie silnika? Każdy Ci to zrobi kto ma IMPE czy jakoś tak napisz do Grzeska albo Kamcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_ Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Sam ostatnio się zastanawiałem nad tym i u mnie też ta opcja zaczeła działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja wł i ogrzewanie/webasto i coś nie chula spaliny że spodu nie lecą Wrr W T4 to dymek mi leciał i było słychać pyk pyk pyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi