rammstein Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 âWitam. Jeśli ktoś mial możliwość odsłuchania 2dinowych odtwarzaczy chińskich takich jak teraz można znaleźć na allegro to bardzo bym prosił o opinię. Dawno temu miałem 2 dinowy odtwarzacz chinski i w sumie fajnie grało poza tunerem radiowym. Było to prawie 10 lat temu i podobno poprawili jakość odbioru ale zanim się zdecyduję dobrze byłoby się upewnić. Na aliexpress jest tego cała masa i dużo taniej można kupic niż na allegro ale pozostaje ta niewiadoma z tunerem radiowym. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 powiem tak ja bym bez firmówki nie kupował bo słyszałem już kilka opinii że się psują poszukaj oryginalną używkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi