MarcinS Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam wszystkich użytkowników !, jestem tu nowy i mam pewien problem ze swoim samochodem, a mianowicie, źle nalicza mi średnie spalanie, nawet po korekcji w liczniku do wartości 750, jest o około 5-6l na 100km/h za dużo. Po podłączeniu pod komputer zegary wywalają błąd wewnętrzny sterownika licznika. Po za złym naliczaniem zegary działają normalnie. Kupiłem drugie zegary, co prawda od automatu ale sprawne. Po podłączeniu ich spalanie nalicza prawidłowo, ale świeci się czerwona kropka koło kilometrów i przebieg jest nie oryginalny, a chciałbym żeby wszystko było oryginalne. Więc potrzebował bym namiary na kogoś obeznanego w tym temacie żeby przekodować zegary, słyszałem też o polskim menu w BC, jestem zainteresowany , dodam że mam pełny komputer, jestem z okolic Polkowic, proszę o pomoc, bo chciałbym żeby wszystko grało, z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Napisz do Kamcia, mieszka w Rudnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinS Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dziękuje za odpowiedź, jestem tu nowy, masz może do niego kontakt tel na PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 W razie czego dzwon, ale nie będzie to prosta operacja. Kropkę przy przebiegu mogę zmienic, natomiast do zmiany przebiegu itd będzie potrzebny programator, ale to juz na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinS Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Dzięki za odp. podeślesz do siebie nr tel. na PW to zadzwonię, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinS Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam ponownie , dziś udałem się do Kamcia, 100% zadowolenia z jego pracy, szybko i bezproblemowo, przekodował mi licznik, i jeszcze kilka rzeczy w aucie, jeszcze raz dzięki, temat zamykam, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi