Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich! jestem tu nowy- w sumie dzięki zaproszeniu przez Forest`a tu trafiłem za co jeszcze raz dzięki. mam <bmw> e36 sedan i powoli zabieram się za jej tuning wiec zdjęcia będą jak skończę :lol: liczę na udana współprace i liczne spotkania na zlotach. pozdrowienia dla wszystkich!!! - M.A.T.I

siemka wszystkim! jakie modyfikacje? ogólnie to planuje ją zrobić na Shadow... na początek przede wszystkim gleba i Alu z parapetem. gwintowany zawias już mam, Alu tez już są ale miałem z nimi mały problem bo maha et10 i nie mieściły się ale już jest ok (brakuje tylko opon)... do założenia. przednie światła z ciemnym wkładem + pomarańczowe ringi a na tył diody. wydech WM już jest i nie planuje go zmieniać. jesli chodzi o silnik to niby jest juz po wiekszych modyfikacjach a ja chce dorzucić tylko porządny stożek żeby zmienić trochę dźwięk. i teraz to za co mnie "znienawidzicie": brak m-pakietu -> niestety NARAZIE musze załozyc zderzaki z allegro- głownie ze względów finansowych bo planuje lakierować całe auto. wnętrze i audio w sumie już gotowe. poza tym drobne detale jak naklejki, pasek na szybę, nowe emblematy itp. CO O TYM MYŚLICIE?

Brakiem m pakietu się nie przejmuj, shadow jest dobrym pomysłem, podobnie jak gleba i parapet. Z tymi naklejkami to śliski temat, co to dokładnie ma byc? Jeśli chodzi o zderzaki z allegro - szkoda kasy na laminat bo tylko stracisz pieniądze i nerwy a efekt może byc odwrotny do zamierzonego.

myślałem o niewielkiej liście plac wzdłuż progów (mam na kompie maly projekt) i pasek na przedniej szybie. a od kiedy się tu zarejestrowałem to przyszedł mi do głowy pomysl żeby zrobić adres strony na tylnej szybie (wąski pasek na gorze szyby)